06-06-09

Susan Boyle haalt finale "Britain´s got talent"! [27-05-2009]De Schotse vrijgezel Susan Boyle (47), heeft de finale gehaald van "Britain's got talent". De 47-jarige dame haalde het dankzij haar stem en de ‘YouTube’-hype en is ondertussen een wereldvedette

Susan Boyle haalt finale "Britain´s got talent"! [27-05-2009]
Susan Boyle haalt finale "Britain´s got talent"!De Schotse vrijgezel Susan Boyle (47), heeft de finale gehaald van "Britain's got talent". De 47-jarige dame haalde het dankzij haar stem en de ‘YouTube’-hype en is ondertussen een wereldvedette geworden. In de halve finale van afgelopen zondag, nam Boyle het op tegen ondermeer een postbeambte die in een "Star Wars"-pak danst als Michael Jackson en een buikdanseres. Boyle overtrof haar opponenten toen ze het nummer "Memory" uit de musical "Cats" zong. 

Het publiek spotte afgelopen maand nog met Susan Boyle, want het was toen de eerste keer dat de Schotse op het podium verscheen. Susan sprak met een uitgesproken Schots accent en had haar uiterlijk echt niet echt mee. Ook de drie juryleden konden amper hun irritatie verbergen, bij de idee dat ze hun tijd aan het verliezen waren met een kandidate die niet bepaald veelbelovend leek. 

60 miljoen bezoekers op You Tube!
Maar tot spijt voor wie het benijd, het publiek viel als een blok voor haar betoverende warme stem, na de eerste maten van haar vertolking van "I Dreamed A Dream" - een lied uit de musical "Les Misérables". De verrassing was enorm gigantisch, want een clipje van Susan Boyle’s optreden, lokte op YouTube meer dan 60 miljoen bezoekers! Een fansite over Boyle kreeg de naam "Never judge a book by its cover." 

De finale van "Britain's got talent", vindt plaats op zaterdag 30 mei eerstkomende. De winnaar krijgt een cheque ter waarde van 100.000 pond of een slordige 115.000 euro en mag tijdens een show later dit jaar optreden voor koningin Elizabeth II.
Auteur: Eric Vanhooren

14:36 Gepost door Tilly in Muziek | Permalink | Commentaren (3) | Tags: susan boyle haalt finale |  Facebook |

Commentaren

Goedenavond Tilly :-) Maak er een fijn weekend van.
Liefs :-)

Gepost door: Rosita | 06-06-09

dag Tilly, Susan heeft de finale niet gewonnen wat ik vrèèèèselijk jammer vind ,want dat verdiende ze toch echt.

Gepost door: magda | 07-06-09

Tilly, Vind het jammer ze heeft het niet gehaald.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 08-06-09

De commentaren zijn gesloten.