04-06-09

Milow in de AB: één woord "Wauw"! [24-05-2009]d="keyword" class="jt" rel="http://www.mediawatchers.be/includes/include_popupContent.php?word=Milow" href="http://www.mediawatchers.be/2/nl/116/zoekresultaten.html?action=advanceSearch&searchWord=Milow&news=1

Milow in de AB: één woord "Wauw"! [24-05-2009]
Milow in de AB: één woord "Wauw"!d="keyword" class="jt" rel="http://www.mediawatchers.be/includes/include_popupContent.php?word=Milow" href="http://www.mediawatchers.be/2/nl/116/zoekresultaten.html?action=advanceSearch&searchWord=Milow&news=1&agenda=1&artists=1&links=1&photos=1" target="_top">Milow heeft afgelopen woensdagavond voor het eerst opgetreden voor een uitverkocht AB in Brussel. De Leuvense singer-songwriter heeft de laatste maanden, succesvol getoerd in Duitsland en Nederland. Milow is stilaan Europa aan het veroveren met zijn cover 'Ayo Technology'. 

Milow pakte in de AB uit onder de noemer Milow plays "Launching ships" en het was een geweldig concert nice nice nice! Om het met één woord te omschrijven: ‘Wauw’. Bovendien moeten we eraan toevoegen dat het verrassend en inderdaad ongewoon om zien was hoe je je gitaar aan de kant zette en de voorkant van het podium onveilig maakte met uw sprong op het einde van ‘Ayo Technology.
De sfeer zat er goed in en een dansende Milow hebben velen waarschijnlijk ook nog niet gezien. De artistieke verschijning van Jonathan Vandenbroeck (26), is niet te onderschatten? Hij is een doorzetter. En 'You Don't Know' is een wonderlijk nummer. Alleen stond het volgens de maker niet goed genoeg op zijn debuutalbum 'The Bigger Picture' (2006). 

Dus maakte hij een nieuw arrangement voor het nummer en nam hij het opnieuw op. Zijn koppigheid loonde want hij kreeg in de AB, een minutenlang applaus. 'You Don't Know' ontpopte zich tot een mooie zwaan van het zeldzame ras dat iedereen inpalmt hoorde ik iemand tegen zijn vriendin zeggen. 'You Don't Know' leverde Milow wel drie MIA's (Music Industry Awards) op. Maar het concert bestond natuurlijk niet uit deze song alleen. Ook uit zijn nieuwste album ‘Coming Of Age’ putte de jongeman rijkelijk en wist hij de harten van de jonge muziekfanaten te veroveren. 'Coming Of Age' is minder sober maar wel een pak aanstekelijker. En hier was duidelijk merkbaar dat Milow al anderhalf jaar met die groep speelt. 

De grote revelatie voor mij, waren de nummers waar hij samen zingt met Nina Babet, eerder al prominent aanwezig bij Ozark Henry en 4T4. Laat dit nog maar enkele jaren duren. Op het einde van een puik en onvergetelijk concert, verraste Jonathan, iedereen toen hij een sprong uitvoerde op de laatste tonen van ‘Ayo Technology’. Milow en de band kregen als bedanking van het AB-publiek, een minutenlang eerlijk en hartverwarmend applaus.
Auteur: Eric Vanhooren

Commentaren

hallo Tilly niet zo direkt mijn lievelingsmuziek
maar iedereen heeft zijn eigen keuze hé
fijne donderdag Tilly
groetjes

Gepost door: Borriquito | 04-06-09

Tilly, Ik vind de muziek van Milow nog niet zo slecht.
Nog een fijne donderdag verder.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 04-06-09

ik kom u een fijne avond wensen Tilly

Gepost door: Yolanda | 04-06-09

Milow is fantastisch....groetjes

Gepost door: Yolanda | 04-06-09

De commentaren zijn gesloten.