03-06-09

Franz Ferdinand

Franz Ferdinand

Lotto Arena, za 21 november om 20.00 uur
Een organisatie van Live Nation Belgium

De gitaarrockgroep Franz Ferdinand werd in 2001 in Glasgow opgericht door Alex Kapranos, Nick McCarthy, Bob Hardy en Paul Thomson. Ze braken door met hun gelijknamige debuutalbum en wonnen meteen de Mercury Music Prize. Hun eerste optreden op Rock Werchter in 2004 blijft een historisch moment. Op hun jongste ‘Tonight: Franz Ferdinand’ (2009) gaan de heren rustig verder met het heruitvinden van de popmuziek. De hoekigheid is voor stuwende dansbeats ingeruild. Deze zomer staan ze opnieuw in Werchter en op zaterdag 21 november beleeft u hen in de Lotto Arena. Kaarten kosten 36 euro, inclusief servicekosten, en zijn eveneens verkrijgbaar vanaf woensdag 27 mei om 00.01 uur.

meer info: http://www.sportpaleis.be/nl/kalender/franz_ferdinand

Commentaren

tilly goede morgen.... die muziek kan niet slecht zijn en het Sportpaleis zal weer goed gevuld zijn ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 03-06-09

TILLY GOEDE MORGEN
ONTSPANNENDE
MUZIEK
IS ALTIJD
WELKOM
GROETJES
MICKEY

Gepost door: mickey | 03-06-09

Tilly Ik wens je ook een heel mooie en zonnige woensadg toe, hier is de zon van de partij. Ik heb eens al uw foto's bewonderd en er zijn al een hele massa artiesten de revue gepaseert waar je naast staat ,het is de moeite.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 03-06-09

Tilly, Franz Ferdinand brengt een split single uit met de Nederlandse band De Kift. De twee bands coveren een nummer van elkaar.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 03-06-09

Ook voor jou een zeer fijne woensdag Tilly.Ikzelf vandaag heb het minder met de dood van mijn vriend en leraar van mijn dochter,dat ik deze morgen vernam...

Gepost door: De Astroloog | 03-06-09

De commentaren zijn gesloten.