25-05-09

Christoff heeft 3.000 vrienden op Facebook! [20-05-2009]De Vlaamse zanger Christoff, is verheugd! De ambassadeur van Jemari heeft deze week zijn drieduizendste ‘Facebook’-vriend toegevoegd en genoteerd. De charmezanger van het levenslied, bedankt al degen

Christoff heeft 3.000 vrienden op Facebook! [20-05-2009]
Christoff heeft 3.000 vrienden op Facebook!De Vlaamse zanger Christoff, is verheugd! De ambassadeur van Jemari heeft deze week zijn drieduizendste ‘Facebook’-vriend toegevoegd en genoteerd. De charmezanger van het levenslied, bedankt al degenen die lid zijn van zijn groep, die nu bijna 2.100 leden telt. “Niet slecht hé”, zegt Christoff fier, maar ….. “Er kunnen er nog meer bij. Dus nodig jullie vrienden alvast maar uit”, moedigt de zanger zijn fans aan, die hoopt ze hier en daar wel ergens op het lijf te lopen bij een of ander concert. 

Terug van Duitsland!
Christoff vertrekt aanstaande maandag naar Duitsland en verblijft er tot dinsdagavond, om er zijn videoclip van “Blaue Augen” op te nemen! “We gaan deze op de Duitse televisie te zien krijgen en natuurlijk ook in de tv campagne die daar wordt gevoerd! Woensdag en donderdag komt er een hele ploeg van de Duitse pers naar België, om mij te volgen en er staan ook interviews gepland met mijn ouders, zus en Rita! Ze blijven tot donderdagavond want ze willen het laatste concert van mijn “7 zonden”- tour zien in CC De werf in Aalst”, zegt Christoff vol trots. Wil je dit concert ook bijwonen? Haast je dan, want het is bijna uitverkocht! Zijn eerste Duitse Tv- optreden, is op zaterdag 20 juni, in de show “Sommerfest der Folksmusik!” 

In Duitse top-10!
“Blaue Augen” is de eerste single die in Duitsland verscheen! Momenteel staat ze al genoteerd in de nationale top 10! Zijn album zal daar vanaf 20 juni aanstaande, in de winkels liggen. 

Christoff en Lindsay en Dennie Christian en Mieke zitten donderdag in de studio om hun nieuwste duet: ‘Zaterdagavond’ op te nemen. “Je gaat dat nummer kunnen vinden op het nieuwe album van Lindsay en van Dennie Christian, want …… inderdaad het is met z’n vieren! We hebben hun grote hit in een nieuw arrangement gestoken! Ambiance verzekert”, schrijft Christoff op zijn website.
Tussendoor vermelden we graag even (dat is belangrijk voor wie tickets heeft gekocht!) dat het optreden van 23 mei te Bree, verplaatst werd naar 5 december aanstaande. 

Jaarlijkse vakantie!
Christoff laat weten dat wegens een technisch probleem, er tijdelijk geen ‘sms’-jes met nieuws of met optredens zullen verstuurd worden. Niet panikeren dus, er wordt aan het probleem gewerkt. Christoff en zijn team verontschuldigen zich via deze weg voor dit ongemak!
De jaarlijkse vakantie staat eindelijk vast, laat Christoff weten. “En ons oog is dit jaar gevallen op een splinternieuw hotel: ‘Riu Marco Polo’ in Hammamet, Tunesië!” 

“We vliegen op 22 september richting Monastir, waar we gaan genieten van tien dagen zon! Opnieuw geven we het volle vertrouwen aan Sima Tours, onze trouwe reispartner die zorgt voor een zorgeloze vakantie. Hopelijk mogen we jullie begroeten om samen met ons uw vakantie door te brengen! Informatie Sima Tours               051/72 22 22        of via info@simatours.be  “, stelt Christoff die dringend aan wat rust toe is. 

De Efteling place to be voor voorstelling nieuw Vlaams album!
De cd voorstelling van Christoff zijn nieuwe Vlaamse album, zal plaatsvinden op maandag zes juli aanstaande, in sprookjespark de Efteling! Wie uitgerekend op die dag het pretpark bezoekt, kan dus ook de cd voorstelling van Christoff zijn nieuwe album meepikken! Bezoekers slaan meteen twee vliegen in een klap! Binnenkort lees je er meer over, want er is een speciale uitnodiging voor de showcase en die is alleen voor de ‘Facebook’-vrienden, die lid zijn van de ‘Christoff’-groep!
Auteur: Eric Vanhooren

10:38 Gepost door Tilly in Muziek | Permalink | Commentaren (3) | Tags: christoff heeft 3 000 vrienden op facebook 20-05-2009 de vlaam, is verheugd de ambassadeur van jemari heeft deze week zijn drie, bedankt al degenen die lid zijn van zijn groep, die nu bijna 2 100 leden telt niet slecht he, zegt christoff fier, maar er kunnen er nog meer bij dus nodig jullie vrienden a, moedigt de zanger zijn fans aan, die hoopt ze hier en daar wel ergens op het lijf te lopen bij ee, de vlaamse zanger christoff, christoff vertrekt aanstaande maandag naar duitsland en verblijf, om er zijn videoclip van blaue augen op te nemen we gaan dez, om mij te volgen en er staan ook interviews gepland met mijn oud, zus en rita ze blijven tot donderdagavond want ze willen het la, zegt christoff vol trots wil je dit concert ook bijwonen haast, want het is bijna uitverkocht zijn eerste duitse tv- optreden, is op zaterdag 20 juni, in de show sommerfest der folksmusik, blaue augen is de eerste single die in duitsland verscheen mom, in de winkels liggen, christoff en lindsay en dennie christian en mieke zitten donderd, want inderdaad het is met z n vieren we hebben hun grote hit, schrijft christoff op zijn website, christoff laat weten dat wegens een technisch probleem, er tijdelijk geen sms -jes met nieuws of met optredens zullen v, er wordt aan het probleem gewerkt christoff en zijn team veront, we vliegen op 22 september richting monastir, waar we gaan genieten van tien dagen zon opnieuw geven we het v, onze trouwe reispartner die zorgt voor een zorgeloze vakantie h, stelt christoff die dringend aan wat rust toe is, de efteling place to be voor voorstelling nieuw vlaams album |  Facebook |

Commentaren

hallo Tilly da's al een serieuze vriendenkring :-)
fijne maandag je toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 25-05-09

Tilly, De Vlaamse zanger Christoff is nog altijd een van mijn favorieten.
Nog een fijne en zonnige maandag.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 25-05-09

Dat Tilly ik wens je een fijne maandag

Gepost door: Yolanda | 25-05-09

De commentaren zijn gesloten.