19-05-09

“Muziek in de stad” kleurt zomer vol muziek, film, wandelen en fietsen! [13-05-2009]Het commerciële televisiestation VTM, kleurt voortaan Vlaamse steden! Negen zondagen en maandagen lang, zal: ‘VTM’ en ‘2BE’, de zenders van VMMa, opduiken in een of andere

“Muziek in de stad” kleurt zomer vol muziek, film, wandelen en fietsen! [13-05-2009]
“Muziek in de stad” kleurt zomer vol muziek, film, wandelen en fietsen!Het commerciële televisiestation VTM, kleurt voortaan Vlaamse steden! Negen zondagen en maandagen lang, zal: ‘VTM’ en ‘2BE’, de zenders van VMMa, opduiken in een of andere Vlaamse stad. En ….. telkens zul je als kijker in de watten gelegd worden met boeiende activiteiten.

De plannen!
“Vtm on the move”, steevast op zondag van 11 tot 17u, bestaat uit een wandel- en fietsroute waaraan het hele gezin kan deelnemen. In het “Kinderland” kunnen de kinderen volop spelen en er hun hartje ophalen terwijl ma en pa genieten van een lekker terrasje.
Bij de “2BE Movie” op zondagavond, krijg je de mogelijkheid om telkens op groot scherm, een recente film – vaak net uit de bioscoopzaal – te bekijken.

Op maandagavond tenslotte, kun je als muziekfanaat genieten van het gloednieuwe ‘vtm’-muziekevenement “Muziek in de stad”, dat een mix van binnen- en buitenlandse artiesten zal brengen. Bij de uitzending van het programma op woensdag, zie je de artiesten aan het werk en de optredens zullen worden afgewisseld met leuke reportages over de muziekgeschiedenis. Niet alleen de muziekgeschiedenis zal er aan bod komen, de kijker zal ook ruim geïnformeerd worden over de allernieuwste pop- en rocknieuwtjes.

VTM wil hun kijkers (jong en oud) deze zomer naar buiten lokken en hen extra verwennen met film, een gezonde brok sport met de wandel- en fietstochten, om tot slot op maandag groots uit te pakken met een nieuwe muzikale show, die zal gepresenteerd worden door Udo, winnaar van de talentenjacht ‘X-Factor 2005’ en de liedjeswedstrijd ‘Zo is er maar één’ in 2007!
Auteur: Eric Vanhooren

Commentaren

goeie morgen Tilly ben benieuwd of de nederlandstalige muziek voldoende aan bod zal komen !!
fijne dinsdag Tilly
groetjes

Gepost door: Borriquito | 19-05-09

Tilly, Kom je een fijne en zonnige dinsdag wensen.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 19-05-09

De commentaren zijn gesloten.