15-05-09

Stan Van Samang neemt spectaculaire "onder water" clip op

Stan Van Samang neemt spectaculaire "onder water" clip op [08-05-2009]
Stan Van Samang neemt spectaculaire "onder water" clip opHet is duidelijk dat voor Stan Van Samang de zomer mag beginnen. Uitgerust na een welverdiende vakantie en met de heerlijke ‘Wit Licht’ Sportpaleis ervaring nog in de benen heeft Stan veel goesting om zich te smijten de komende maanden. Volgende week wordt alvast erg spannend want dan neemt Stan een spectaculaire nieuwe videoclip op die hoort bij de nieuwe single Brand new start, de derde single afkomstig uit z’n bejubelde 2de cd Take it from me die sinds januari in de winkels ligt. 

Voor Brand new start worden alle registers open getrokken en zal Stan Van Samang een zwart/wit video draaien maar ‘onder water’. “De voorbije dagen ben ik duikles gaan volgen in het duikcentrum HDE in Schoten. Dat was niet simpel temeer dat we straks een clip gaan draaien waarbij ik ‘onder water’ geen gebruik zal maken v an snorkels, duikflessen of andere manieren van zuurstoftoevoer. Ik zal mij dus in een groot bassin onder water begeven en vervolgens wordt dan de clip gedraaid van Brand new start. Ja man, dat is echt een unieke ervaring”, vertelt Stan over het avontuur dat hem te wachten staat. Ook al belooft het volgende week een natte bedoening te worden met veel water, echt eenzaam zal Stan zich niet voelen want hij krijgt in ‘bad’ het gezelschap van de bloedmooie Virginie Bleyaert, dat is de winnares van het 2BE programma ‘topmodel’. 

In de gebouwen van Alfacam in Lint zal creatieveling/bedenker Thomas Beulens de komende dagen kamperen, samen dus met Stan Van Samang. De nieuwe onderwater studio wordt met het draaien van Brand new start officieel dus in gebruik genomen. Het resultaat van de clip zal half mei in zwart/wit te bewonderen zijn op televisie, vanaf de volgende dagen hoor je Brand new start echter al weerklinken op de radio en digitaa l is de single te koop vanaf 18/5.

Meer info: www.stanvansamang.be

Commentaren

goeie morgen Tilly 't is raar hoe bijna iedereen daar zot van is, vind er zelf niks aan aan zijn liedjes
fijne vrijdag Tilly
groetjes

Gepost door: Borriquito | 15-05-09

Tilly, laat de Stan maar los hij doet het goed.
Nog een fijne en leuke vrijdag.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 15-05-09

De commentaren zijn gesloten.