08-05-09

Antwerp Diamond Giants feestend naar play-offs

Antwerp Diamond Giants feestend naar play-offs

Lotto Arena, za 16 mei om 20.00 uur
laatste reguliere competitiewedstrijd

Na een knap seizoen heeft Antwerp Diamond Giants de 4de plaats in de competitie op zak en zich geplaatst voor de play-offs. Om dit te vieren, organiseert de club na de laatste reguliere competitiewedstrijd op zaterdag 16 mei tegen Charleroi een After Game Happening in de lobby van de Lotto Arena: spelers, cheerleaders en bestuur zijn van de partij en ook alle supporters zijn welkom. De toegang is gratis en ambiance is verzekerd!

Lotto Arena, di 19 mei om 20.00 uur
eerste play-offwedstrijd

De eerste wedstrijd in de voorronde van de play-offs wordt gespeeld op dinsdag 19 mei. Om alle supporters toe te laten probleemloos een ticket voor dit treffen op de kop te tikken, zullen de kassa’s van de Lotto Arena uitzonderlijk open zijn na de wedstrijd op zaterdag 16 mei (verkoop plaatsen onderste ring). Voor de plaatsen op het balkon (korte zijde) zijn nu al online extragoedkope tickets à 8 euro te koop via www.antwerpgiants.be.

meer info: http://www.sportpaleis.be/nl/kalender/basket_adg
http://www.sportpaleis.be/nl/kalender/basket_adg_play-offs

 

Night of the Proms met Roxette

Sportpaleis, 23 oktober t/m 7 november – 25ste editie
Een productie van PSE-Belgium

Night of the Proms pakt uit met een wereldprimeur! Zeven jaar na de noodgedwongen afzegging wordt Roxette opnieuw op de affiche geplaatst. Het wereldvermaarde Zweedse duo trad niet meer op nadat in 2002, vlak voor de geplande deelname aan het grote feest van klassiek en pop, een hersentumor bij de zangeres was vastgesteld. Roxette verkocht van zijn singles – waaronder ‘It Must Have Been Love’, ‘The Look’, ‘Listen To Your Heart’, ‘Joyride’, ‘How Do You Do’, ‘Almost Unreal’, ‘Crash! Boom! Bang’, ‘Sleeping In My Car’, ‘Run To You’ en ‘Wish I Could Fly’ – meer dan 20 miljoen exemplaren. Hun albums gingen meer dan 55 miljoen keer over de toonbank. Op de affiche van de 25ste editie prijken verder jazzmuzikant Toots Thielemans, Sharon den Adel van Within Temptation, de klassieke gitaarvirtuozen Peter en Zoltan Katona, John Miles, Fine Fleur en Il Novecento o.l.v. Robert Groslot. Naast deze absolute toppers hebt u nog één artiestennaam te goed, maar nu al staat vast dat deze jubileumeditie een onvergetelijk en niet te missen feest wordt.

Wie als één van de eersten voor Night of the Proms 2009 reserveerde, krijgt heel binnenkort een overschrijvingsformulier in de bus met de uitnodiging om zo snel mogelijk de betaling te verrichten en zich zo definitief van plaatsen te verzekeren. Voor alle anderen: kaartjes kosten 19, 22, 26, 31, 35 en 39 euro en kunnen worden besteld via onze website of op het nummer 070/345.345 (vanuit NL: 0900-45.000.45).

meer info: http://www.sportpaleis.be/nl/kalender/night_of_the_proms_2009

 

Rammstein

Sportpaleis, do 10 december om 20.30 uur
Een organisatie van Live Nation Belgium

Rammstein kondigt een nieuw album én een tournee aan! Goed drie jaar is het heel stil geweest, maar de Duitsers zijn er nu weer helemaal klaar voor. Rammstein is nog steeds de beste shockrock met een knipoog. Hun shows zijn keer op keer extravagant: rook, vlammenwerpers, pluimen, tonnen make-up, humor en… niet onbelangrijk, gedragen door zeer straffe songs. Een instituut! Afspraak in het Sportpaleis, voor hun eerste concert hier sinds Rock Werchter 2005, op donderdag 10 december. De kaartverkoop start op vrijdag 12 juni. Meer info volgt binnenkort. Belangrijk: koop in geen geval tickets via niet-officiële ticketkanalen. De geldigheid van deze tickets kan niet worden gegarandeerd.

meer info: http://www.sportpaleis.be/nl/kalender/rammstein

 

Commentaren

Nu al kaarten kopen voor "Night of the Proms 2009"?

Zo ver op voorhand activiteiten plannen heb ik nog nooit gedaan.

Nog veel succes met deze blog, Tilly. Ik blijf regelmatig komen!

Prettig weekend!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 08-05-09

De commentaren zijn gesloten.