05-05-09

NATALIA

NATALIA

‘WISE GIRL SUMMERTOUR’
SLOTCONCERT LOTTO ARENA
vrijdag 2 oktober om 20 uur

MERKSEM - Ongeveer twee jaar na de release van haar platina-album ‘Everything & More’ levert Natalia met ‘Wise Girl’ een nieuwe cd af. Het twaalf nummers tellende album ligt op 24 april in de winkelrekken. Begin juli vangt Natalia haar ‘Wise Girl Summertour’ aan. Die tournee krijgt zijn finale op vrijdag 2 oktober met een groots slotconcert in Antwerpen in de Lotto Arena.

Natalia heeft een sterke band met het Sportpaleis én de Lotto Arena. In 2006 zette ze het nieuwe jaar swingend en bruisend in onder het grote groene dak met Natalia meets The Pointer Sisters. Samen met haar Amerikaanse collega’s slaagde ze er toen in het Sportpaleis 10 keer uit te verkopen. Met 6 concerten Natalia meets En Vogue feat. Shaggy in januari 2008 was het Sportpaleis weer amper groot genoeg.

Ook in de Lotto Arena én helemaal in haar eentje slaagt Natalia erin het publiek compleet uit de bol te doen gaan en feestjes zonder weerga te bouwen. Lekkere muziek, een ophitsende sfeer en een zaal die uit haar voegen barst, daarvoor zorgde ze met 3 concerten in het kader van haar Summertour 2007 en 5 concerten van haar Singstar Glamourous Arena Tour vorig jaar. Vrijdag 2 oktober, bij haar 9de concert in het nog jonge bestaan van de Lotto Arena, zal er weer een muzikale wervelwind door de zaal razen!

Eind 2008 en begin 2009 trok Natalia de nodige tijd uit om in een Britse en later ook een Canadese studio haar nieuwe album af te werken. En of de vele fans voor hun wachten beloond zullen worden. De single ‘All Or Nothing’, die al wekenlang in de hitparade prijkt, belooft als voorloper van het album heel veel goeds. Natalia zal weer iedereen omverblazen, eerst met haar nieuwe album, vervolgens ook met haar uitgebreide ‘Wise Girl Summertour’ en ten slotte met het grootse en feestelijke slotconcert van de tournee in de Lotto Arena.

Voor Natalia en haar fans is het op 2 oktober in de Lotto Arena weer een beetje thuiskomen. ‘Wise girls’ en ‘wise boys’ bestellen nu al als de weerlicht hun kaarten!

NATALIA – SLOTCONCERT ‘WISE GIRL SUMMERTOUR’. Vrijdag 2 oktober om 20.00 uur in de Lotto Arena. Tickets: 25, 30 en 35 euro (excl. servicekosten en contributie combiticket De Lijn) via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit NL: 0900-45.000.45) – www.teleticketservice.com en www.lotto-arena.be.

Natalia – Slotconcert ‘Wise Girl Summertour’ is een productie van PSE-Belgium

Commentaren

hallo Tilly voor haar fans zeker een aanrader !
maar zelf niks voor mij :-)
fijne dinsdag Tilly
groetjes

Gepost door: Borriquito | 05-05-09

De commentaren zijn gesloten.