03-05-09

HARLEM GLOBETROTTERS

HARLEM GLOBETROTTERS

SPINNING THE GLOBE WORLD TOUR

LOTTO ARENA ANTWERPEN - VRIJDAG 8 MEI

MERKSEM – De Harlem Globetrotters komen naar Antwerpen met een nieuwe show. Vrijdag 8 mei doet het wereldvermaarde basketteam tijdens zijn Spinning The Globe World Tour de Lotto Arena aan.

De Harlem Globetrotters voorstellen hoeft al lang niet meer. Het spectaculairste basketteam ter wereld spreekt sinds zijn oprichting in 1927 tot de verbeelding van jong en oud, basketkenner of niet. Deze knotsgekke balkunstenaars zijn één van Amerika’s bekendste en belangrijkste exportproducten. Ze verstaan de kunst om de technische basketsport te combineren met ongekende showelementen in demonstratiewedstrijden waarbij het publiek ogen te kort komt.

Spectaculaire dunks, razendsnelle balwisselingen en topentertainment van het hoogste niveau worden door de spelers samengebracht in een ongeëvenaarde komische show vol actie, kracht, behendigheid en sensatie. Bij een voorstelling van de Harlem Globetrotters maken niet alleen de tegenspelers en de scheidsrechters maar ook de toeschouwers zelf deel uit van het spektakel. Een bezoek aan de Harlem Globetrotters is een ideale en onvergetelijke uitstap voor het hele gezin.

Twee jaar geleden traden de Harlem Globetrotters twee keer aan in de Lotto Arena. Een nieuw basketteam presenteert nu een compleet nieuwe show. Snel wezen is dus de boodschap voor wie er deze keer bij wil zijn.

DE HARLEM GLOBETROTTERS in de LOTTO ARENA op vrijdag 8 mei om 20.00 uur. Kaarten: 25, 30 en 35 euro (exclusief service- en portkosten en contributie combiticket De Lijn), verkrijgbaar via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit NL: 0900-45.000.45), www.teleticketservice.com en www.lotto-arena.be. Via www.sportpaleis.be/vip zijn ook viparrangementen verkrijgbaar.De Harlem Globetrotters in de Lotto Arena wordt georganiseerd door PSE-Belgium i.s.m. Aja Concerts.

Commentaren

Tilly Van hieruit het regenachtig Waregem komt ik jullie ook een heel leuke dag wensen, hier is het vandaag maar flauw weer ,want het is aan het regenen . Hopelijk klaart het deze namiddag op.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 03-05-09

Bedankt voor uw bezoekje...nog een fijne zondagavond

Gepost door: Yolanda | 03-05-09

De commentaren zijn gesloten.