19-04-09

Frans Bauer in Vlaanderen voor het eerst in het theater!

Frans Bauer in Vlaanderen voor het eerst in het theater!
     Foto's
[17/4/2009 Categorie: Muziek - Videoreportages] De Nederlandse knuffelbeer Frans Bauer, pakt dit najaar uit met een gloednieuwe theatertournee. In Vlaanderen kiest de charmezanger voor deze concertreeks en dit voor het eerst in zijn carrière, uitsluitend voor schouwburgen en theaters! Voor “Frans Bauer Live in Concert VIII” – kiest de populaire schlagerzanger voor kwaliteit en comfort. Bovendien wil hij zijn Vlaamse fans in de watten leggen.

De populaire zanger die een tweetal weken geleden, geopereerd werd aan zijn knie en in mei voor de vierde keer vader wordt, wordt ongetwijfeld een van de publiekstrekkers van het theaterseizoen 2009-2010. In Vlaanderen heeft Frans Bauer zijn oog laten vallen op vier schitterende concert en/of theaterzalen: de Capitole in Gent, de Stadsschouwburg van Antwerpen, het Kursaal van Oostende en heet congrescentrum van de Grenslandhallen in Hasselt.

Bauer wil fans onthalen als sterren
Frans (35) is na zijn knieoperatie alweer dagelijks aan het trainen. “Als het even kan zo'n vier uur per dag”, vertelt hij ons tijdens de persontmoeting. “Live in Concert VIII” is een bekend concept maar in een nieuw jasjes gestoken. De televisiepresentator van ‘Bananasplit’ wil zijn fans meenemen op een muzikale reis, gekruid met zijn allerbekendste hits, mooiste songs en recent repertoire. En om die reis die tweeënhalfuur zal duren en waar zijn fans dol op zijn, in optimale omstandigheden te laten verlopen, wil de zanger van het levenslied diezelfde fans onthalen als sterren en dat kan alleen maar in gezellige theaters en schouwburgen.

In een gloednieuw decor zal Frans samen met zijn vaste begeleidingsgroep, zijn vertrouwde backing - vocals en The Dance Company, zijn vurige fans laten genieten van feest, warmte en vooral gezelligheid. Kortom Bauer op zijn best en dit in de gezellige warmte van het theater.

Data, locatie en tickets
Frans is een tijdje uit de belangstelling verdwenen, maar dat wil niet zeggen dat hij op zijn luie krent heeft gezeten. “Het klopt dat ik me het afgelopen jaar wat stilgehouden heb, maar ik heb ondertussen wel keihard gewerkt aan een nieuw Nederlandstalig album! En al zeg ik het zelf, het is een sterk album geworden waar de fans veel plezier zullen aan beleven.”

‘Frans Bauer Live in Concert VIII’ wordt beslist een onvergetelijke avond. Wie deze fantastische entertainer aan het werk wil zien in Vlaanderen, kan op 10 & 11 oktober terecht in de Capitole in Gent, 5 & 6 november in de Grenslandhallen in Hasselt, 9 & 10 november in het Kursaal van Oostende en op 17 & 18 november in de Stadsschouwburg van Antwerpen.

Tickets kunnen besteld worden via 070/25.20.20 of via www.sherpa.be .

Bekijk hier de videoreportage: Frans Bauer: "Ik wil dicht bij mijn fans staan"

Tekst: Eric Vanhooren
Koop hier de nieuwste van Frans Bauer 

<< Terug     Stuur naar een vriend     Print dit bericht     Voeg jouw bericht hier toe
 Schrijf je in op de ZangTalent.Be-nieuwsbrief      Dit nieuws op je eigen site!     Bij favorieten

De commentaren zijn gesloten.