18-04-09

Op zoek naar Maria-finaliste Katrien: “God mag weten waarom Helen moest vertrekken.

Op zoek naar Maria-finaliste Katrien: “God mag weten waarom Helen moest vertrekken.”
     Foto's
[16/4/2009 Categorie: Interviews - Zangwedstrijden] Eén van de meest getalenteerde Maria’s in wording is de piepjonge Katrien. Omwille van haar fysieke gelijkenis met Julie Andrews is ze misschien wel één van de ‘te kloppen’ dames in deze wedstrijd waar de hoofdrol in de musicalversie van The Sound of Music op het spel staat. Toch was Katrien enorm geëmotioneerd bij het onverwachte vertrek van Helen. “Het einde was het zwaarste van heel het programma. Voor mij persoonlijk is het zelfs ongeloofwaardig dat Helen moest vertrekken. Als er één iemand verdiende om Maria te worden, was zij het wel. Blijkbaar is Vlaanderen het niet eens met mijn persoonlijke visie. En dat vind ik op zich al heel raar. Want Helen is een op en top vakvrouw.”

Eigen werk
“Vlak na de show zit de evaluatie over mijn persoonlijke prestatie heel ver weg. De emoties halen op dit moment echt wel de bovenhand. Ik denk dat ik het beste van mezelf in dit liedje heb gelegd. Voor mezelf heb ik laten zien wat ik wou zien.”

Emotioneel
“Het emotionele weegt enorm zwaar door. Als groep hang je week na week steeds hechter aan elkaar. Het is gewoonweg balen als je elkaars capaciteiten kent en constateert dat iemand daarop niet wordt beoordeeld. God mag echt weten waarom Vlaanderen niet op Helen stemde. Alleen aan zulke dingen zie je dat het een wedstrijd is en blijft. Er kan er maar ééntje winnen.”

Tekst: Bart Liekens - Foto: Jan Liekens

<< Terug     Stuur naar een vriend     Print dit bericht     Voeg jouw bericht hier toe
 Schrijf je in op de ZangTalent.Be-nieuwsbrief      Dit nieuws op je eigen site!     Bij favorieten

De commentaren zijn gesloten.