17-04-09

KetnetPOP 2 rockt, swingt en jumpt in de Zuiderkroon!

KetnetPOP 2 rockt, swingt en jumpt in de Zuiderkroon!
    Foto's
[9/4/2009 Categorie: Muziek - Zangwedstrijden] De Ketnet Pop Juniors zijn er in geslaagd de Zuiderkroon in vuur en vlam te zetten. Iedereen die de eerste editie had meegemaakt was het er in ieder geval over eens dat de Juniors dit jaar een nog sterker concert hebben neergezet. Minder solonummers dan vorig jaar, meer samenhang en uiteraard weer veel aanstekelijk enthousiasme. Artistiek leider Frank Van Laecke kan alweer met trots terugblikken op deze creatie. Toon Smet toonde zich de perfecte gastheer en presentator die geregeld de zaal opjutte.

Met ‘Samen Sterk’ gooiden de Juniors een open deur in, waarna boys en girls het tegen elkaar opnamen met ‘The boys are back’, gebracht door Oliver, Matt, Yuri, Toon en Arnoud en de ‘Girl power medley’ van Mona, Jessica en Chloe. Mona en Yuri zongen ‘This is me’, waarna we opnieuw mochten genieten van de mooie stem van Chloe met haar Eurosong-nummer ‘Un nouveau reve’.

Stoere Jasper, met cool hoedje, zette de zaal op stelten met ‘Meisjes’. “Meisjes kussen, jongens klussen” zongen Jasper en Toon voor de jongens en Chloe en Mona voor de meisjes dan in het het heerlijk swingende ‘Jongens & meisjes’. De jongens in de zaal brulden mee en de meisjes gilden uit volle borst. Ambiance! De sfeer was gezet voor een heerlijk KetnetPOP-concert waar alle bezoekende Ketnetters enorm van genoten hebben.

Verder op de avond:
Yuri, ‘Telkens ik bij jou niet kan zijn’
Guust, ‘Ik voel me zo verdomd alleen’
Vince, ‘Hoe mooi de wereld is’
Mijn broer & ik, ‘Pommelien’
Toon, ‘Clouseau medley’
Oliver, ‘Where are you now’
Matt, ‘Volwassen zijn’
Matt, Oliver, Yuri, ‘Ruby’
Vince, Guust, Jasper, Toon S, ‘Zo is maar één-de cup medley’
Mijn broer & ik, ‘Knallen’
Chloe, Mijn broer & ik, ‘Forever’
Oliver, ‘Shut up’
Ketnet Pop Juniors, ‘Shake je los’ en ‘Together’

Wij kregen nog een prachtig bis-nummer. Jessica en (grote) gast Max aan de piano brachten ‘Vijftien’, waarin Jessica opnieuw bewees als geen ander een gevoelig nummer te kunnen brengen. Een mooie afsluiter, van een knap concert.

(Lees ook de volledige interviews met Jessica en andere Ketnet POP Juniors elders op onze site)

Tekst: Thierry van Bokhoven
Koop hier de nieuwste van Jasper

<< Terug    Stuur naar een vriend    Print dit bericht    Voeg jouw bericht hier toe
Schrijf je in op de ZangTalent.Be-nieuwsbrief      Dit nieuws op je eigen site!     Bij favorieten

De commentaren zijn gesloten.