24-02-09

Nieuwe cd Tina Turner simpelweg getiteld: ‘Tina’!

Nieuwe cd Tina Turner simpelweg getiteld: ‘Tina’!
[17/2/2009 Categorie: Muziek] Wie het optreden van Tina Turner in het Antwerpse Sportpaleis heeft gemist, spoedt zich naar de kassa van de muziektempel en probeert er nog een ticket te bemachtigen voor haar vijfde optreden op donderdag 30 april eerstkomende. Zijn er geen tickets meer beschikbaar en wil je absoluut deze levende legende aan het werk zien, dan zijn er nog twee oplossingen dichtbij. De fans kunnen nog naar Bercy – Parijs, op maandag 16 of dinsdag 17 maart of ze gaan op bezoek bij onze Noorderburen op zaterdag 21 of zondag 22 maart en/of zaterdag 2 mei. Tina concerteert dan in het fameuze Gelredome in Arnhem.

Mis deze onmisbare kans niet, om alsnog de Queen of Rock & Roll live aan het werk te zien. Deze gevierde ster, heeft al vele decennia muziek gemaakt, die mensen raakt! Zij is nog lang niet levensmoe, dus wees erbij en zie Tina Turner live!

Tina titel van nieuw album.
Sinds haar doorbraak heeft Tina zich ontwikkeld tot een echt podiumbeest. Met haar krachtige stem verovert ze fans bij bosjes. Iedereen werd dan ook met verstomming geslagen toen de artieste in 2000 haar afscheid aankondigde. Gelukkig kan Tina Turner zonder haar levenselixir: “muziek” niet leven en kondigde de Queen of Rock & Roll aan dat ze het zingen en het podium toch echt niet kan missen. De popdiva met wereldklasse, is dus terug en hoe….. Met een fantastisch verbluffende show en een nieuwe cd getiteld: “Tina!”

Deze is nieuwe cd is een compilatie van 18 nummers waaronder haar grootste hits. Er zijn ook twee nieuwe nummers op de cd terug te vinden: nl. ‘It would be a crime’ en ‘I’m Ready’.

Vanaf het eerste nummer ‘Steamy Windows’ neemt het tempo een hoge vlucht. Ook op de rest van de cd staat een stevig rocktempo centraal. Dit kunnen we zeer duidelijk horen in nummers als ‘Nutbush city limits’ en ‘Proud Mary’. Om een mooi evenwicht te creëren worden de swingende nummers regelmatig afgewisseld door rustigere ballads zoals: ‘What’s love got to do with it’ en ‘ We don’t need another hero’. Hoewel, echte ballads kan je ze toch ook weer niet noemen want de Queen of Rock ’n Roll weet zelfs de rustige nummers een scherp kantje te geven. Dit is dan ook één van haar sterkste punten.

De twee laatste nummers op de cd zijn nieuwe nummers. ‘It would be a crime’ is een romantische ballade. Bij ‘I’m Ready’ wordt het tempo dan weer wat opgevoerd. Verder wordt het album nog gekruid met ‘live’-nummers. Samengevat kunnen we stellen dat de nieuwe cd van Tina Turner een mooie compilatie is geworden van haar grootste hits. Stevige rocknummers worden afgewisseld met rustige ballades maar de cd heeft een hoog tempo en ademt een levendige sfeer uit. The Queen of Rock&Roll doet haar naam nog maar eens alle eer aan.

De nieuwe cd is in België na het concert te koop aan de prijs van 15 euro. Je vindt hem ook bij iedere serieuze platenboer in de rekken. Haal hem nu in huis en je zult er ongetwijfeld veel muzikaal genot aan beleven.

Tekst: Eric Vanhooren
Koop hier de nieuwste van Tina Turner

<< Terug    Stuur naar een vriend    Print dit bericht    Voeg jouw bericht hier toe
Schrijf je in op de ZangTalent.Be-nieuwsbrief      Dit nieuws op je eigen site!     Bij favorieten

Commentaren

Tilly, dit is nog eens een zangeres naar mijn hart.
Nog een leuke dag verder.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 24-02-09

goeie middag Tilly ik ga toch passen voor een optreden van haar
ondanks ze een hele grote artieste is !!
fijne dinsdag hé
groetjes

Gepost door: Borriquito | 24-02-09

Met veel plezier hier de laatste artiestennieuwtjes komen lezen..

Gepost door: Annick | 24-02-09

Hallo Tilly Het is toch een straffe madam voor haar leefdheid
Een zangeres naar mijn hart.
Nog een fijne dinsdag verder
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 24-02-09

De commentaren zijn gesloten.