13-02-09

SOULSISTER CLOSER

SOULSISTER CLOSER

TWEEDE EDITIE SOULSISTER LIVE
VAN SPORTPALEIS NAAR LOTTO ARENA
OP VRIJDAG 6 MAART

MERKSEM – Na het succes van Soulsister Live@Sportpaleis dit voorjaar kan een vervolg niet uitblijven. Jan Leyers en Paul Michiels zoeken aansluiting bij de titel van hun nieuwe Soulsisteralbum ‘Closer’ en kiezen voor hun tweede ‘Live’-editie voor de Lotto Arena, waar de fans het concert van dichterbij en ‘in the round’ mee kunnen maken.

De tweede editie van Soulsister Live@Sportpaleis was oorspronkelijk gepland op zaterdag 7 maart in het Sportpaleis, maar de mannen van Metallica kwamen roet in het eten gooien. Na het optreden van Metallica op 5 maart is de tijd te kort om de Soulsisterproductie in het Sportpaleis neer te poten en de show degelijk voor te bereiden. Daarom verschuift het Soulsisterconcert naar vrijdag 6 maart in de Lotto Arena.

Een geluk bij een ongeluk, want dankzij deze verschuiving kan een intiemer concert voorbereid worden en zullen Jan Leyers en Paul Michiels hun nieuwe nummers en vroegere hits veel dichter bij het publiek kunnen brengen. Het intieme karakter van de kleinere zaal naast het Sportpaleis zorgt er namelijk voor dat het publiek er als het ware aan de lippen hangt van de optredende artiesten, zoals ook al bij het jubileumconcert van De Kreuners en de Glamorousconcerten van Natalia bewezen werd.

Jan Leyers en Paul Michiels willen volgend jaar ‘closer’ bij hun fans staan, zoveel is duidelijk. Om een zo groot mogelijke betrokkenheid van het publiek te verkrijgen, wordt daarom zelfs – en dat voor het allereerst bij een optreden in de Lotto Arena – gekozen voor een concert vanop een centraal podium. De verste zitplaats zal amper 22 meter van het podium verwijderd zijn.

Soulsister scheerde van 1988 tot 1995 wereldwijd hoge toppen met songs als ‘The Way To Your Heart’, ‘Through Before We Started’, ‘Changes’, ‘Broken’ en ‘Tell Me What It Takes’. Jan Leyers en Paul Michiels stonden voor het eerst weer als Soulsister op het podium tijdens Night of the Proms 2007 in België en Duitsland. De korte optredens toen waren een opwarming voor de langverwachte reünie die uiteindelijk met drie concerten in maart in het Sportpaleis werd bezegeld. Soulsister schitterde als vanouds en zette de zaal van bij de eerste noten in vuur en vlam. Het leek alsof de groep nooit weg was geweest, ook al werd de band twaalf jaar geleden op non-actief gezet. De verrijzenis van Soulsister leidde verder tot gesmaakte zomeroptredens op Marktrock Leuven en vtm live, de nieuwe singles ‘Back In A Minute’ en ‘How Many Waterfalls’ en onlangs ook tot de nieuwe cd ‘Closer’.

Wie ook in 2009 wil genieten van de vele Soulsisterhits en de nieuwe nummers in de unieke samenzang van Jan en Paul, reserveert nu al zijn plaatsen.

SOULSISTER CLOSER op vrijdag 6 maart om 20.00 uur in de Lotto Arena. Kaarten: 20, 25, 30 en 35 euro. Info en reserveringen: Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit Nederland: 0900-45.000.45), www.sportpaleis.be en www.teleticketservice.com.


Commentaren

goeie morgen Tilly dat ze veel succes moge hebben !

fijne vrijdag hé
groetjes

Gepost door: Borriquito | 13-02-09

De commentaren zijn gesloten.