07-02-09

Laura Lynn: Sexy podiumbeest in Vegas

Laura Lynn: Sexy podiumbeest in Vegas
    Foto's
[2/2/2009 Categorie: Muziek - Concerten - Videoreportages] Laura Lynn is terug van even weggeweest. In de Antwerpse Lotto Arena gaf ze de aftrap van haar nieuwste show Laura Lynn goes Vegas.

Het decor oogde indrukwekkend met een zwarte wand met een sterrenhemel. Na de korte Vegas-intro met vuurwerk kwam de schlagerkonigin de trappen afgedaald in een andere gedaante dan we van haar gewoon waren. De blonde lokken waren vervangen door een bruin kapsel. Ze gooide direct de show in gang met één van haar bekendste hits "Jij doet de wolken verdwijnen".

Daarna schakelde de zangeres over op een ander tempo en genre. Ze veranderde ook van taal. Eerst bracht ze, omringd door zes danseressen en vijf dansers, solo "Diamonds are a girls best friend". Daarna kwam Guillaume Devos (Pierrot uit Familie) mee op het podium om samen "I will always love you" van Whitney Houston te brengen.

Hierna was het tijd om even terug wat ambinace te brengen en wie kon Laura dan beter uitnodigen dan "De Romeo's", die de Lotto Arena meteen terug in een polonaise zetten. Dat was het ideale moment voor La Lynn om van outfit te veranderen. Dit deed ze achteraf nog een keer of vijf tijdens deze show.

Soms toonde Laura Lynn ook haar andere kant. Zoals het in een heuse show hoort, last ze regelmatig ingetogen momenten in: met "De Roos" van Ann Christy en "Kon ik maar even bij jou zijn", dat ze opdroeg aan haar grootvader.

Na het einde van de show schakelde de schlagerkonigin terug over op een hoger tempo om af te sluiten met "Dans je de hele nacht met mij" en "Hasta la vista Manana". Het publiek kon het wel smaken.

Bekijk hier de videoreportage:Laura Lynn: Sexy podiumbeest in Vegas

Tekst: Guido D.M. - DdB
Koop hier de nieuwste van De Romeo s

<< Terug    Stuur naar een vriend    Print dit bericht    Voeg jouw bericht hier toe
Schrijf je in op de ZangTalent.Be-nieuwsbrief      Dit nieuws op je eigen site!     Bij favorieten

Commentaren

goeie morgen Tilly da's tenminste nog eens een zangeres naar mijn smaak zie !!
fijne zaterdag hé
groetjes

Gepost door: Borriquito | 07-02-09

Goede morgen, ik deel dezelfde mening als Borri..!
Nog een fijn en aangenaam weekend.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 07-02-09

Dag Tilly :-) Maak er een fijn weekend van.

Liefs :-)

Gepost door: Rosita | 07-02-09

Dag Tilly. Het is al een tijdje dat ik hier weer langs kwam. Jou wil ik bedanken voor het nu en dan op mijn blog te komen.
Tilly kan men nu nog muziek beluisteren zoals voorheen, zo ja kun je me dan eens uitleggen hoe?
Verder wens ik je een goede avond en fijne week met romantische muziek ;-)

Gepost door: emmy | 07-02-09

De commentaren zijn gesloten.