03-02-09

1ste Nederlandstalige single voor Raf Van Brussel

1ste Nederlandstalige single voor Raf Van Brussel
[28/1/2009 Categorie: Muziek - Singles] Als “ambiancemaker in schapenvacht” maakte hij waarschijnlijk ook uw podium al onveilig. U zag en hoorde hem de afgelopen jaren aan het werk bij “De Sublimo’s”. Hij dook regelmatig op als gastzanger bij “Plane Vanilla”. Of u meende hem misschien te herkennen als Raf Van Vrijdag op Q-Music. Maar u herinnert hem natuurlijk ook nog als zanger van “Sunny Side Up”. Raf Van Brussel was de afgelopen jaren dan ook continu actief in de muziekwereld.

Na zijn laatste muzikale wapenfeit, het duet “Here I am” met Sarah, acht de ‘koning van de bedrijfsfeesten’ de tijd echter rijp voor een nieuw muzikaal hoofdstuk. Een hoofdstuk waarin naast de performer en entertainer ook opnieuw plaats is voor de artiest en de songschrijver in Raf Van Brussel.

Omringd door een nieuw professioneel team en muzikaal bijgestaan door producer Hans Francken ontdoet hij zich van zijn Angelsaksische bolster en vaart hij met ‘Leef om te leven’ een totaal nieuwe koers.

De overstap naar het Nederlands mag dan al velen verrassen, voor Raf lijkt en klinkt deze keuze vanzelfsprekend. Voor hem was het dan ook geen rationele beslissing om te stoppen in het Engels, maar voelde het aan als een logische en natuurlijke stap om in het Nederlands te zingen.

Meer dan ooit heeft hij het gevoel dat alles in deze nieuwe muzikale richting juist zit. Raf slaat met deze stevige boreling het ‘pluk de dag gevoel’ om je oren en bezorgt hiermee trots een staaltje van wat u van hem nog mag verwachten. Dit is geen eindpunt, maar een muzikaal begin. Dit is de gerijpte Raf Van Brussel, met hart en ziel. Terug van weggeweest en klaar om u te beroeren.

Leef om te leven! ( deze single is binnenkort ook verkrijgbaar op iTunes ) Raf Van Brussel is in februari te gast bij ATV, RTV en TV Limburg en volgende week in uitzending bij De Rode Loper!


Koop hier de nieuwste van Raf Van Brussel

<< Terug    Stuur naar een vriend    Print dit bericht    Voeg jouw bericht hier toe
Schrijf je in op de ZangTalent.Be-nieuwsbrief      Dit nieuws op je eigen site!     Bij favorieten

Commentaren

goeie morgen Tilly ieder zijn smaak natuurlijk, maar zelf hoor ik hem niet zo graag
fijne dinsdag
groetjes

Gepost door: Borriquito | 03-02-09

Tilly, ik vind het is een aparte zanger.
Je moet hem graag horen zingen.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 03-02-09

ben eens benieuwd...

Gepost door: Annick | 03-02-09

Klapper van De Week De jingle van Raf Van Brussel is deze week de klapper van de week. Zelf vindt ik het wel een leuk nummer

Gepost door: Alex De Groot | 03-02-09

dag Tilly, ik zal het eerst een smoten horen!
Nog een rustige avond hoor! Verzorg jezelf maar !

Gepost door: magda | 03-02-09

oeps foutje moet natuurlijk zijn..."ik zal het eerst eens moeten horen"

Gepost door: magda | 03-02-09

De commentaren zijn gesloten.