01-02-09

Rechter kent Ignace Crombé schadevergoeding toe!

Rechter kent Ignace Crombé schadevergoeding toe!
[27/1/2009 Categorie: Miss verkiezingen - Videoreportages] ‘Miss’-maker Ignace Crombé (Lauwe, 21 november 1956) zal ongetwijfeld in zijn vuistje lachen, als hij van zijn advocaat verneemt dat een Kortrijkse rechter hem een schadevergoeding heeft toegekend, in de perikelen rond het vroegtijdig opstappen van enkele finalisten van de Miss Belgian Beauty verkiezing.

Drie voormalige finalisten van de “Miss Belgian Beauty”-wedstrijd zijn door de rechter in Kortrijk veroordeeld tot het betalen van elk 1.500 euro schadevergoeding aan organisator Ignace Crombé. Ignace had de meisjes laten dagvaarden wegens contractbreuk. Jolien Barbier, Katrien Goris en Caroline Vandewijer, waren in 2007 vroegtijdig uit de “MMB”-wedstrijd gestapt. Daarom eiste Crombé van de drie een schadevergoeding. De rechter gaf de man nu gelijk en veroordeelde de dames tot het betalen van elk 1.500 euro. Zij moeten bovendien de kelk tot op de bodem ledigen, want zij draaien ook op voor de kosten van het proces, in totaal 1.131 euro.

De drie voormalige finalisten eisten op hun beurt geld, omdat de wedstrijd niet eerlijk verlopen was en de terugbetaling van de tickets die zij aan vrienden en familie verkochten. De rechter verwees echter hun eisen naar de prullenmand en wees ze af. Crombé haalt dus zijn slag thuis, meteen een serieuze verwittiging voor toekomstige kandidaten aan de Miss Belgian Beauty verkiezing!

Nieuwe editie MBB op het getouw!
De kogel lijkt eindelijk door de kerk! Er komt een nieuwe 19de editie van Miss Belgian Beauty, en die wordt georganiseerd door …… jawel, missmaker Ignace Crombé himself. Het bloed kruipt duidelijk waar het niet gaan kan. Op de website van Miss Belgian Beauty staat te lezen dat de voorbereidingen voor de volgende editie van start zijn gegaan. “Het Casino in Knokke staat gereserveerd voor zaterdag 17 oktober 2009. De kandidaturen komen nu al vlot binnen, maar hiervoor hebben geïnteresseerde meisjes nog meerdere maanden de tijd”, klinkt het op de website.

Wij van Zangtalent zijn toch benieuwd of de komende editie iets minder hectisch en iets minder rumoerig zal verlopen! Inschrijven voor de op stapel staande ‘Miss Belgian Beauty’-verkiezing, kan via de website www.missbelgianbeauty.be.

Bekijk hier de videoreportage: Ignace Crombé krijgt geld van ex-finalisten

Tekst: Eric Vanhooren

<< Terug    Stuur naar een vriend    Print dit bericht    Voeg jouw bericht hier toe
Schrijf je in op de ZangTalent.Be-nieuwsbrief      Dit nieuws op je eigen site!     Bij favorieten

Commentaren

Goede namiddag Tilly Het zal nog niet het einde van het verhaal zijn denk ik!!
Nog een fijne zondag verder.
veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 01-02-09

*** Wat een gedoe daar allemaal..Zouden ze niet beter stoppen met die dingen ?

Heel fijne zondag
Groetjes

Gepost door: Illness | 01-02-09

dag Tilly bedankt voor uw bezoekje en nog een fijne avond

Gepost door: Yolanda | 01-02-09

Bedankt Bedankt voor de reactie op de blog, dat doet altijd eens deugd
groetjes van aan het zééétje
Luc de pompier

Gepost door: luc | 01-02-09

goeie middag Tilly van mij mogen ze heel dat gedoe afschaffen
da's een grote vleeskeuring vind ik !
het is me het weertje wel vandaag, opassen als we buitenkomen met al die sneeuw !
fijne dag
groetjes

Gepost door: Borriquito | 02-02-09

Goedemorgen Tilly :-) Maak er een fijne maandag van.

Liefs :-)

Gepost door: Rosita | 02-02-09

De commentaren zijn gesloten.