31-01-09

Schenk muziek van André Rieu voor Valentijn!

Schenk muziek van André Rieu voor Valentijn!
[27/1/2009 Categorie: Muziek] 14 februari aanstaande is het Valentijnsdag! André Rieu heeft speciaal voor deze jaarlijks weerkerende liefdevolle gebeurtenis, een DVD uitgebracht. “Ich tanze mit dir in den Himmel hinein”, is één van de meest romantische dvd’s die Rieu ooit gemaakt heeft en waarmee je jouw geliefde mee kunt verrassen en plezieren! Het is een dvd vol mooie romantische melodieën.

Feestelijker kan niet. Een concert van Rieu dat tegelijk een bruiloftsfeest is. En dat in één van mooiste operagebouwen ter wereld! De beroemde ‘Semper Opera’ in Dresden. De dvd is een schitterende productie van de wereldberoemde violist en dirigent André Rieu. Een charmante bruid en bruidegom, die deel uitmaken van de ‘Wiener Debütanten’. 40 uiterst mooie dansparen van dezelfde Weense dansschool Elmayer, de sopranen Mirusia Louwerse en Carmen Monarcha, The Platin tenors, bariton Morschi Franz en het wereldvermaarde Johann Strauss Orkest en koor.

Laat je meeslepen op de mooiste walsen, vurige paso doble’s, schitterende areas uit opera en operette, humoristische scènes en ontroerende songs! De dvd is te koop aan de prijs van 24,95 euro en is te bestellen via de website van de grootmeester www.andrerieu.com .

Nieuwe concertreeks!
2008 was voor André Rieu, zijn familie en het fantastische ‘Johann Strauss’-orkest een fantastisch jaar. Dank zij de fans (meer dan 710.000) bereikte Rieu de top 10 van de ‘World Best Touring Acts’! Daar is de grootmeester enorm fier op en hij dankt dan ook zijn hele grote wijdverspreide - van Australië tot Canada en van Europa tot Amerika - schare fans, want zonder hen was dit zeker niet mogelijk geweest, benadrukt André.

Maar veel tijd om bij dit immense succes stil te staan heeft de Maastrichtenaar niet. Momenteel toert hij opnieuw doorheen Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en nog dit jaar staan er concerten op stapel in Amerika, Canada, Japan, Australië en Nieuw-Zeeland. En natuurlijk…… ook België en Nederland staan eveneens op het muzikale menu.

In Nederland staan dit jaar vier grote plaatsen genoteerd in zijn agenda: Amsterdam, Heerenveen, Arnhem en natuurlijk de vermaarde Vrijthofconcerten in zijn geboortestad Maastricht. Daar pakt André uit met maar liefst vijf concerten. Kaarten voor deze concerten zijn nog te verkrijgen. Bestel uw tickets via de website www.andrerieu.com .

Andrie Rieu komt ook naar België en wel op vrijdag 11 en zaterdag 12 december naar Vorst Nationaal, op donderdag 17 december 2009 naar het Antwerpse Sportpaleis en op 23 december naar de Ethias Arena in Hasselt. In Vorst en Hasselt beginnen de concerten stipt om 20 uur en in Antwerpen om half negen. Tickets in Hasselt kosten tussen de 46 en de 71 euro, in Vorst tussen de 40 en de 80 euro. Ze zijn te reserveren via www.sherpa.be . Kaarten voor het Antwerpse Sportpaleis kosten tussen de 50 en de 80 euro en zijn enkel te verkrijgen via www.teleticketservice.com.

Tot slot kunnen we aan de fans nog meegeven dat André op zijn YouTube kanaal ‘AndréRieuTV een filmpje heeft geplaatst van de dvd van het magische concert ‘In Wonderland’, welke opgenomen werd in het mooiste sprookjespark van Nederland: De Efteling! Met de hulp van zeer vele sprookjesfiguren heeft André en zijn ‘Johan Strauss’-orkest de magie van de sprookjes opnieuw tot leven gewekt!

Tekst: Eric Vanhooren
Koop hier de nieuwste van Andre Rieu

<< Terug    Stuur naar een vriend    Print dit bericht    Voeg jouw bericht hier toe
Schrijf je in op de ZangTalent.Be-nieuwsbrief      Dit nieuws op je eigen site!     Bij favorieten

 

 

Commentaren

Tilly...goede morgen hartelijk proficiat met uw schitterend resultaat ! Doe zo verder ! Fijne groetjes :-)pepino

Gepost door: pepino | 31-01-09

TILLY GOEDE MORGEN
HIP HIP HOERA
BRAVO
GROETJES
MICKEY

Gepost door: MICKEY | 31-01-09

Tilly Ik kom jullie een heel mooi en hopelijk droog wekend wensen, en een dikke proficiat voor uw nominatie.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 31-01-09

*** Kom je even een heel fijne zaterdag wensen..Je blog ziet er schitterend uit en proficiat met de blogawards..

Groetjes

Gepost door: Illness | 31-01-09

Bedankt voor het compliment,
maar ook een dikke proficiat met je award!!!
Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 31-01-09

Hey,

bedankt en ook voor u proficiat met de award!

onbegrijpelijke

Gepost door: onbegrijpelijke | 31-01-09

De commentaren zijn gesloten.