25-01-09

?Handré? lanceert nieuwste carnavalskraker !

Handré - Alida correctie (Medium) (400 x 389)

 

?Handré? lanceert nieuwste carnavalskraker !
Feestduo scoort met ?Overal lagen peuken? momenteel grote feesthit.

Met de carnaval in het vizier heeft Handré op de lanceerknop gedrukt voor de release van hun allernieuwste feestsingel getiteld ?Alida?.
Het Raamsdonksveers/Prinsenbeeks gelegenheidsduo dat al 4 singels op hun naam heeft staan, heeft wederom een geweldige carnavalskraker gemaakt. Het nummer is een bewerking van de oude hit Bella Italia en is voorzien van een geweldige nieuwe tekst over een iets wat te dikke, maar o zo gezellige vrouw die Alida heet. Het nummer is wederom geschreven en geproduceerd door André Kooiman. Samen met zanger Denans maakte hij eerder al zeer succesvolle projecten onder de naam Handré en de Sms?ers, en haalden met de singels ?Ik zie geen flikker in de darkroom? en ?Goeiemoggel? de Mega top 100 hitlijst.
De tweede track op de nieuwe cd van Handré is getiteld: ? Frietlucht? en is tevens een gloednieuw feestnummer. Dit hilarische lied zal samen met het aanstekelijke ? Alida? regelmatig te horen zijn in menig café tijdens de aankomende feestperiode. De nieuwe singel zal eind januari te koop zijn in heel Nederland en wordt op de markt gebracht door HVA productions i.s.m. Pink records.

Overal lagen peuken
Enkele weken geleden lanceerde het duo als voorproefje op de carnaval al een download-track die inspeeld op het veelbesproken rookverbod. Het nummer getiteld ?Overal lagen peuken? is een bewerking van de bekende hit van Lennard Landman uit 1992, welke is voorzien van een nieuwe actuele tekst. Dit nummer wordt momenteel al grijs gedraaid op vele radiozenders in heel Nederland. Door de grote vraag naar dit nummer op cd heeft platenmaatschappij HVA productions alsnog besloten om deze feestplaat op een mini-cd uit te brengen. Het bijzondere van deze mini-cd is dat dit een combinatie-singel wordt van 4 nieuwe releases van 4 verschillende artiesten op 1 zilver schijfje. De mini-verzamelaar ?Kliko hits 2009 vol.1? is inmiddels al verkrijgbaar in de cd speciaal-winkels en de website van hvaproductions.nl. Ook is Handré ?s versie van ?Overal lagen peuken? reeds verschenen op de populaire cd; Polonaise 5 en is liggen er nog verschillende aanvragen van een aantal grote carnavals verzamelaars.

TV optredens
In de aanloop naar carnaval zal het feestduo Handré te zien zijn in verschillende tv programma?s voor de promotie van hun nieuwste singels ?Alida? en ?Overal lagen peuken?. Zo staan o.a. de carnavalsuitzendingen van ?Hart voor muziek?(Tv10), RTV Midden Brabant, Baronie tv en Tv Oranje op de agenda.
Via de hyvespagina van Handre (feestduohandre@hyves.nl) kun je het laatste nieuws bijkijken over wat er allemaal gebeurd rondom dit duo. (wel vrienden worden natuurlijk!)
Kortom: Handré draait weer op volle toeren en zal ook dit jaar weer volop van zich laten horen tijdens de carnaval 2009!

Kijk voor de laatste release op:

http://www.denans.nl/productions_artiesten.php?menu=productions   


Binnenkort verwacht:

Marcel Ankoné- Feest voor jou en mij
Alexander Urban- Wacht maar.
Rolmaatjes- In ons cafeetje
Citroenkluivers-Sta met m'n mond vol tanden.
Tina- Is dit echte liefde
Manuela- Dit is de zoveelste keer.
Leen Zijlmans- (single + Album)
Ivo Franklin- Een beetje teveel.
Leon Basley- Dit is liefde
Denans- De clips (DVD)
Suc6 FM- Het beste van Deel 4. ( Album)
Hollandse Indrinkers ( Dubbel Album)
Hollandse Tranentrekkers (Album)

Algemene informatie:

Hans van Aalst

HVA Productions

Postbus 183

4880 AD Zundert

info@denans.nl

www.hvaproductions.nl

06-30283951

076-8500263

banner_productions

 

 


Blogs Awards 2008

De commentaren zijn gesloten.