17-01-09

Natalia richt haar pijlen op Nederland

Natalia richt haar pijlen op Nederland
[12/1/2009 Categorie: Muziek] 4 februari komt 'Spion van Oranje' in de bioskoopzalen. In de nieuwe film van Paul De Leeuw is een gastrol weggelegd voor Natalia. Zij verzorgt met 'All or nothing' tevens de titelsong van de film. Voor de Oevelse moet het een opstapje worden naar een carrière in Nederland. Dit jaar richten Natalia en haar management alle pijlen op een doorbraak bij onze noorderburen.

Afgelopen weekend werd in Amsterdam de videoclip ingelbikt van 'All or nothing', het titelnummer van de nieuwe Paul De Leeuw-film 'Spion van Oranje'. Natalia moest in een minuscuul kleedje de vrieskou trotseren. Ze speelt in de film een bijrolletje als fotomodel. Maar belangrijker is dat ze de titelsong voor haar rekening kan nemen.

Het moet meteen een opstap worden naar bekendheid in Nederland. Als de song goed onthaald wordt, doen er zich immers kansen voor op de Nederlandse markt. Via een interview op de Nederlandse commerciële zender RTL kreeg Natalia alvast een eerste introductie.

Het is de bedoeling om die promotie in Nederland op te drijven en nadien uit te pakken met Natalia's geheime wapen: haar live-concerten.

Nederland moet de eerste stap naar een bredere internationale carrière voor Natalia worden, maar het management zweert bij een pragmatische aanpak. Eerst onze noorderburen inpalmen en pas daarna komen andere landen aan de beurt.

Bron: www.eurosong.be Tekst: Raf Van Bedts
Koop hier de nieuwste van Natalia

<< Terug    Stuur naar een vriend    Print dit bericht    Voeg jouw bericht hier toe
Schrijf je in op de ZangTalent.Be-nieuwsbrief      Dit nieuws op je eigen site!     Bij favorieten

Commentaren

Tilly Hier vanuit Waregem komt ik jullie ook een heel gezellig weekend wensen ,geniet er maar van als ge kunt.hier is het rustig thuis van het weekend.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 17-01-09

De commentaren zijn gesloten.