16-01-09

Maesland debuteert met “Simpelheid”

Maesland debuteert met “Simpelheid”
[12/1/2009 Categorie: Muziek] De doorsnee mens denkt bij de woorden "Nederlandstalige Hip Hop" meteen aan de Nederlandse hiphopper Brainpower, maar daar zal snel verandering in komen.

Yannick Maes is een 18 jarige Antwerpenaar die als “Maesland” de Vlaamse music scene wil veroveren. Zijn debuutsingle “Simpelheid” bruist van de energie en hippe beats, maar is vooral erg toegankelijk dankzij de mix van invloeden en stijlen die te horen zijn.

Met steun van basketballer Pieter Loridon wist Maesland een platencontract te veroveren bij CTM, het label van Kristof Michiels, bekend als 4T4 (’t Hof van Commerce). 4T4 zette zijn schouders onder dit jonge talent en zo ontstond “Simpelheid”.

Zelf omschrijft de jonge rapper zijn muziek als “Nederlandstalige hip hop met een persoonlijke touch”. “Simpelheid gaat over de eenvoud van het leven, over de dosis fantasie in een doorgaans perfect leven en de vergankelijkheid van gedachten”, aldus Maesland.

Momenteel is nog niets bekend over eventuele verdere plannen, maar als het aan Maesland ligt mogen we zeker een tweede single en eventueel een album verwachten. We wensen hem alvast veel succes… Te downloaden via iTunes, meer info op www.maesland.com

Tekst: Melissa Herrera

<< Terug    Stuur naar een vriend    Print dit bericht    Voeg jouw bericht hier toe
Schrijf je in op de ZangTalent.Be-nieuwsbrief      Dit nieuws op je eigen site!     Bij favorieten

Commentaren

Tilly, De week is al weer bijna om..!
Het weekend zou nogal regenachtig zijn,maar we zullen het er toch mee moeten doen.
Een prettig weekend.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 16-01-09

De commentaren zijn gesloten.