06-01-09

‘Hoe zal het morgen zijn?’

Persinformatie
Januari 2009

JOHAN HEUSER

presenteert met knallende kurken dé 'Hit CD' van 2009

'Hoe zal het morgen zijn?'

 

Laat de kurken maar knallen, de glazen klinken en de champagne rijkelijk vloeien! Johan Heuser presenteert met veel genoegen en trots zijn nieuwe gevarieerde full album 'Hoe zal het morgen zijn?'. Positiviteit, vrolijkheid, een lach maar ook een traan zijn kenmerkend voor het album dat door de hoge kwaliteit zeker meetelt in de muziekbusiness, waar Johan zich al 11 jaar in de kaart weet te spelen. Het is voor de goedlachse zanger anno 2009, de hoogste tijd om het grote publiek opnieuw voor zich te winnen

http://www.youtube.com/watch?v=G2R7oEOOrsQ

 

De muzikale weg die Johan de afgelopen jaren heeft bewandeld is niet altijd even eenvoudig geweest. Na de succesvolle muzikale avonturen die beleefd zijn met Corry Konings, heeft Johan zijn muzikale hart in de 15 nieuwe tracks weten te leggen. De teksten zijn op het lijf geschreven door onder anderen Jacques Verburgt (eveneens de producer van het album) en Adri-Jan Hoes. De melodieën klinken puur en melangoliek en met dit album (voorzien van een 20 pagina's tellend boekje met exclusieve foto's), geeft Johan Heuser zijn carrière opnieuw een flinke push.    

 Het nieuwe jaar is voor Johan Heuser een actief muzikaal jaar. Met de release van het album 'Hoe zal het morgen zijn?', zijn gelijknamige promotiesingle én de release van zijn eerste DVD in maart, zet Johan Heuser een grote stap op weg naar de muzikale 'top'!

Meer informatie op de websites: www.JohanHeuser.nl en/of www.Limo1.nl

 

Artiest - titel:                        Johan Heuser - Hoe zal het morgen zijn?
Consumentenadviesprijs:      € 14,95
Aantal tracks:                       14 + 1 bonustrack
Genre:                                  muziek
Verkrijgbaar bij:                    alle reguliere CD verkooppunten

 

 

De commentaren zijn gesloten.