05-01-09

Christmas in Fantasy een mix van Las Vegas en Moulin Rouge!

Christmas in Fantasy een mix van Las Vegas en Moulin Rouge!
[30/12/2008 Categorie: Evenementen] Wie de Kerstspecial in The Stage Diner Theatre Unlimited in hartje Antwerpen nog niet heeft gezien, moet zich reppen! Op oudejaar vindt immers de laatste voorstelling plaats van deze naar Vlaamse normen puike show, die een mix is tussen Las Vegas en de Parijse Moulin Rouge! Met “Christmas Fantasy”brengt The Stage een klassieke, maar toch eigentijdse revue die jong en oud weet te bekoren! De hele ploeg heeft keihard gewerkt en brengt een totaalspektakel met zang, dans, magie en humor. De prachtige kostuums zorgen ook in deze show voor een extra toets. En….. tussendoor genietje culinair van een glas champagne met hapjes, een 5-gangen kerstdiner, een halve fles wijn per persoon (of 4 consumpties frisdrank of pils) en koffie of thee bij het dessert. Petra of La Sakhra, Nicoline Hummel en Ivann gekend van X-Factor, vormen de rode draad doorheen de show, zij worden voor de danspartijen bijgestaan door Kim Arts, Gwen Hamerlynck en Hanne Van Dessel en als enige mannelijke danser weet Bart Roegier, zich staande te houden tussen al dat fraais vrouwelijk dansgeweld.

Humor en magie hand in hand!
De Kerstspecial in het The Stage Diner Theatre van Eva Dierinck, kan natuurlijk ook niet zonder een draaiboek, de nodige choreografieën, kostuums en zonder geluid en licht. Wel nu voor dit alles deed Eva opnieuw beroep op de vakkundigheid en creativiteit van duivel – doet – al Kylian Campbell. De man heeft zijn sporen in showbizzland al ruim verdiend en ook nu weer bewees hij uit het goede hout te zijn gesneden. Niet moeilijk te begrijpen als je weet dat hij niet alleen een groot aantal musicals (o.a. Romeo en Julia en Dracula) en shows op zijn naam heeft staan als danser, maar ook furore maakte als choreograaf. Zo maakte hij o.a. de choreografie voor de ‘Back For More’ –tour van Natalia, en tekende hij voor de originele choreografie van Wonderland, waarmee Petra, alias La Sakhra, tweede eindigde bij Eurosong!

Een show zoals in Las Vegas en de Parijse Moulin Rouge, kan natuurlijk niet zonder de nodige showkostuums en de nodige pluimen en veren. Wel ik moet eerlijk bekennen, dat ik ook hier niet op mijn honger heb moeten blijven zitten. Ik was aangenaam was verrast door de keuze en de creativiteit van ontwerpster Tine Deseure. Maar ook al zijn alle ingrediënten aanwezig, het publiek moet het geheel van de show natuurlijk ook nog slikken. Er zaten in de show wel enkele acts waardoor de swung wat uit het programma verdween, maar deze werden op schitterende wijze opgevangen door Comedy Unlimited en goochelaar Rafael. De enen probeerden de mensen aan het lachen te brengen, ook al slaagden ze niet altijd in hun opzet, de andere (Rafael) wist het publiek wel op zijn hand te krijgen door zijn vindingrijkheid, humor en professionalisme.

Rafael creëert nieuwe acts en magische effecten die zowel op kleine als op grote podia volledig tot hun recht komen. Hij is een opkomend goochel- en illusietalent waar we nog zullen van horen. Niet moeilijk te verklaren, want Rafel ontwerpt ook trucs voor andere artiesten en shows. Zo deden de mensen van de musicals o.a. Alladin en Dracula, een beroep op Rafael, die in februari 2005 in Las Vegas, uit handen van de wereldberoemde goochelaars en illusionisten Siegfried & Roy, als eerste Belg ooit, de prestigieuze ‘Golden Lion award uitgereikt voor: ‘the most impressive new talent in magic’! Rafael leerde ook Pamela Anderson goochelen voor de show van Hans Klok in Las Vegas. Rafel mocht ook al zijn creativiteit botvieren en tal van grappen en special effects bedenken voor de nieuwe revue van André Van Duin. Ook in Antwerpen loste hij alle verwachtingen in en zorgde er samen met Comedy Unlimited voor dat humor, goochelen en illusie, hand in hand gaan.

Tickets:
Wie deze swingende, romantische, magische show voor de ganse familie wil bijwonen, moet zich reppen om nog een ticket te bemachtigen. Immers de laatste voorstelling is op 31 december 2008. Tickets kosten € 115 p.p. incl. 21 % BTW (kinderen tot 12 jaar betalen € 95 p.p.) In deze prijs is vervat: de spetterende show, een glas champagne met hapjes, een 5-gangen diner, een halve fles wijn p.p. (of 4 consumpties frisdrank of pils), Koffie of thee bij het dessert.

Tickets voor Christmas in Fantasy, zijn te bekomen bij The Stage Dinner Theatre Unlimited, Anneessensstraat 10 te 2018 Antwerpen. Reservatie vooraf is gewenst. Info en reservaties via 03 226 50 00 en via e-mail info@thestage.be of via www.thestage.be

Tekst: Eric Vanhooren
Koop hier de nieuwste van Ivann

<< Terug    Stuur naar een vriend    Print dit bericht    Voeg jouw bericht hier toe
Schrijf je in op de ZangTalent.Be-nieuwsbrief      Dit nieuws op je eigen site!     Bij favorieten

De commentaren zijn gesloten.