14-12-08

Christoff" belooft fans drie nieuwe albums in 2009!

Nieuwsbericht
"Christoff" belooft fans drie nieuwe albums in 2009!
    Foto's
[9/12/2008 Categorie: Muziek] Vlaams charmezanger en ambiancemaker numero uno Christoff, in Vlaanderen zo populair dat hij na Milk Inc. de best verkopende Vlaamse artiest is van het ogenblik. Van zijn jongste album “Zeven zonden” gingen meer dan 20.000 exemplaren over de toonbank! Dat leverde populaire Christoff een platina plaat op.

Zijn jongste singel is werkelijk een stunt van formaat. “Witte Kerstmis/White Christmas” zijn uniek en virtueel kerstduet met Bing Crosby, schiet als een komeet naar plaats vierde in de Ultratop. In Aalst stelde Christoff en zijn platenmaatschappij Universal Music Belgium, de limited edition van “Zeven zonden” voor. Een album – voor wie hem nog niet in huis heeft – die uitermate geschikt is als kerstgeschenk voor onder de kerstboom. “Zeven Zonden” limited edition bevat naast de cd met drie extra nummers waaronder de track Witte Kerst/White Christmas in duet met Bing Crosby, waar Christoff zelf de tekst schreef en een kerstmedley. Als toemaatje krijgen de fans de DVD met de filmklassieker White Christmas er boven op.

Drie gloednieuwe albums in 2009!
Maar er is nog meer uitstekend nieuws voor de fans van de populaire ambiancemaker. Christoff belooft zijn fans maar liefst drie nieuwe albums in 2009. Lees hierna het interview met de artiest die bruist van energie en motivatie.

Vanwaar het idee om met die limited edition op de proppen te komen? “Ja, we hadden platina gehaald en we dachten met de feestdagen in zicht, zou het misschien geen slecht idee zijn om het album nogmaals in het zonlicht te plaatsen. De mensen hebben al de kans gehad om het album te kopen, dus we dachten zo van: als de mensen nu nog op zoek zijn naar een kerstcadeautje, waarom zouden ze het album met enkele extra’s er bovenop niet kopen. Vandaar dat we het de titel limited edition op het album kleven. Een mooi kerstgeschenk voor onder de kerstboom”, zegt Christoff heel eerlijk.

Het duet met Bing Crosby, ligt niet zo voor de hand, hoe heb je dat klaar gespeeld? “Wel dat is vooral een krachttoer van mijn platenfirma geweest hoor, geeft Christoff toe. Het is voor mij een ongelofelijke eer om dat te mogen doen. Het is de eerste keer in Europa dat dit gebeurd, je zult best begrijpen dat het voor mij wel een kippenvel moment was, toen ze me belden dat ik dit mocht doen! Het is gewoon super”, benadrukt Christoff trots.

Sociaal leven op laag pitje!
De tol van de roem brengt met zich dat je agenda wel volgeboekt staat, maar hoe ziet je sociaal leven eruit buiten de optredens? “Weinig om niet te zeggen geen sociaal leven, bekend Christoff. Het is zo druk dat er nauwelijks nog een gaatje vrij is om van enig sociaal leven te genieten! Daardoor raakt je geest eigenlijk ook nooit volledig ontspannen en voel je wel dat je moe wordt. Maar niettegenstaande dat gevoel, kan ik dan wel intens genieten van de dingen die ik graag doe en waarmee ik succes ken. Daar put ik dan wel weer de nodige energie uit om door te gaan.”

Hoe brengt Christoff de eindejaarsperiode door en wat betekend eindejaar voor jou? “Het wordt een mix van werken en gezellig thuis vieren met de familie. Ik werk op kerstavond en van oud naar nieuw, maar breng gezellig met de familie door op kerstdag en Nieuwjaar. Kerst en eindejaar zijn toch heel gezellige tijden die een mens moet samen met familie en vrienden moet koesteren. Even alle leed vergeten en nieuwe plannen smeden voor de toekomst.”

Wat mogen de fans in 2009 van jou verwachten Christoff? “Drie nieuwe albums”, antwoordt Christoff zonder aarzelen! “Het is misschien een beetje schrikken. Maar ik pak uit met een Duist, een Zuid-Afrikaans en een Nederlandstalig album. Ik sta in 2009 ook in de Grenslandhallen en er zijn al een pak optreden geboekt, dat zijn voor mij toch allemaal heel leuke dingen die voor de deur staan.”

Drie nieuwe albums……. is dit niet wat teveel hooi op de vork nemen? Ach, ik heb dit in 2008 ook klaar gespeeld hoor. Toen heb ik tussen al mijn optredens door, twee albums voor de leeuwen gegooid en ook nu zal dat wel lukken, daar ben ik zeker van. Nee, echt….. ik hoop dat de schare fans met even veel verlangen zullen uitkijken naar de drie op stapel staande cd’s, en dat ze natuurlijk massaal naar mijn optredens blijven komen.

Wij van Zangtalent wensen jou en je familie prettige eindejaarsdagen toe en heel veel succes in 2009. “Ik op mijn beurt wens ook al de lezers van Zangtalent, mijn fans en hun familie, Prettige kerstdagen en een gezond en fantastisch 2009 toe met heeeeel veeeeeel muziek”, besluit Christoff sympathiek

Tekst: Eric Vanhooren
Koop hier de nieuwste van Christoff

<< Terug    Stuur naar een vriend    Print dit bericht    Voeg jouw bericht hier toe
Schrijf je in op de ZangTalent.Be-nieuwsbrief      Dit nieuws op je eigen site!     Bij favorieten

De commentaren zijn gesloten.