13-12-08

John de Bever Zijn maxi-single ‘Niemand zal het ware weten’

 

Maxi-single voorzijde

Persinformatie
Januari 2009Na het succesvolle 2008 presenteert

John de Bever

             Zijn maxi-single ‘Niemand zal het ware weten’


De nieuwe maxi-single ‘Niemand zal het ware weten’ is voor zanger en entertainer John de Bever hét muzikale begin van het nieuwe jaar. Na zijn zomerse hitsingle ‘Una Fiesta Del Amor’ (die de 24ste plaats in de GFK Single Top 100 heeft behaald), is het tijd voor een single met dé échte John de Bever-sound. De luxe maxi-single, bevat naast de gelijknamige track, ook de vier meest aangevraagde nummers bij optredens. Zo is ‘Daar sta je dan’ (van de hand van Emile Hartkamp en Rini Schreijenberg) al jaren lang één van Johns bekendste nummers.

*Aanstaande 1 januari wordt de maxi-single tijdens een Nieuwjaarsparty officieel gereleased.
Locatie: Feesterij de Driezeeg, Driezeeg 21, Middelrode

 

Het muzikale geluk heeft John de Bever in 2008 toegelachen. Na de release van het album ‘Kom eens dicht bij mij’, heeft de beste (zingende) zaalvoetballer van de wereld een succesvolle weg bewandeld. Zo waren de release van diverse singles, een DVD, een Oranjehit en de diverse uitverkochte Dinnershows en Live Concerten een kroon op de carrière van Brabants populairste zanger. Ook voor het nieuwe jaar staan er diverse grote plannen op stapel. Zo wordt aanstaande 14 februari een compleet nieuw album gereleased tijdens een intiem Valentijnsconcert. John de Bever zet zich ook in 2009 voor de volle 100% in voor zijn zangcarrière!

Meer informatie: www.JohndeBever.nl / www.Limo1.nl

 

Artiest - titel:                              John de Bever – Niemand zal het ware weten
Consumentenadviesprijs:          € 4,95
Aantal tracks:                             5
Genre:                                       muziek
Verkrijgbaar bij:                       alle reguliere CD verkooppunten

 

Perscontact (niet voor publicatie):       LIMO1.NL, Kees Stevens

                                                        Hoogstraat 316, 5654 NH, Eindhoven

                                                        T: 040 84 24 860    M: 06 28 878 457 E: Kees@Limo1.nl

 

Commentaren

Dat Is John de Bever Vroeger was je het beste bekenste Kindersterretje van Nederland en de Benelux Vroeger was je de beste voetballer van de Wereld
Later werdt je de beste Trainer van Nederland en de Benelux En nu ben je 1 van de beste bekenste en populairste Zangers van Nederland en de Benelux.

Danny van Strien 25 Jaar

Gepost door: Danny van Strien 25jr | 06-01-09

Niemand zal het ware weten van John de Bever Niemand zal het ware weten Een prachtige Single
van John de Bever Op naar weer een Hoge Top 100 Notering.

Gepost door: Danny van Strien | 06-01-09

Danny van Strien Videoclips over Idool John de Bever Bekijk ook de Videoclips van de bekende Dichter Danny van Strien over VoetbalLegende John de Bever op Videoclips Site,s En neemt u ook een kijkje op de John de Bever Fan Site John de Bever The Star Between The Stars.

Danny van Strien

Gepost door: Danny van Strien | 06-01-09

John de Bever Una Fiesta Del Amor was een Hit en je behoorde daarmee een tijdje tot de 25 beste bekenste en populairste Artiesten van ons Land De Nieuwe Single Niemand zal het ware weten is een nog veel mooiere Single Op naar weer een hoge top 100 notering Want dat verdiend deze single gewoon.

En Vroeger had je het bekenste en Populairste Artiestencafe van Zuid-Spanje en Spanje.

Danny van Strien

Gepost door: Danny van Strien | 12-01-09

John de Bever Aanwinst voor het Nederlandse Levenslied 1 van de weinige Nederlandse en Beneluxse Artiesten die zowel als Kindersterretje en als Zanger de Top van de Hitlijsten haalde Qua Single en Album Dat is John de Bever

De enige Nederlandse en Wereldpersoonlijkheid Ooit Aller Tijden Die in 5 Verschillende onderdelen de Top haalde als Kindersterretje Zanger Zaalvoetballer Veldvoetballer en Trainer.

Gepost door: Danny van Strien | 12-01-09

John De Bever De Single Niemand Zal Het Ware Weten van John De Bever heeft Mooi weer de Top 100 Gehaald 81e Notering Red Jou Muziek heeft alles voor mij in het Leven betekend John De Bever Mijn JeugdIdool van Vroeger.

Danny van Strien Je Allergrootste Fan

Gepost door: Danny van Strien | 12-02-09

John de Bever Aanwinst voor het Nederlandse Levenslied Vroeger zij en Schreef ik al Kijk ze kunnen van John de Bever zeggen wat ze willen Een prachtige Single is het gewoon Ze mogen van me zeggen wat ze willen van John de Bever

Ze weten wie hij is in de Muziekwereld en Sportwereld En zo is het natuurlijk wel

Danny van Strien Je Allergrootste Fan En mijn JeugdIdool van Vroeger

Gepost door: Danny van Strien | 18-02-09

Nederlandstalige Muziek met Danny van Strien Luister Nu ook naar het Beste Bekenste en Populairste Muziek Programma van de Zuid-Hollandse Eilanden Nederlandstalige Muziek met Danny van Strien Woensdag Avond 21.00 uur tot 22.00 uur Donderdag 16.00 uur tot 17.00 uur En om de Twee Weken op Vrijdag van 19.00 uur tot 20.00 uur Of 20.00 uur tot 21.00 uur op Radio Superstar Te ontvangen via www.radiosuperstar.nl via het Internet Ook de Single,s van John de Bever komen regelmatig voorbij Presentator Danny van Strien.

Gepost door: Danny van Strien Nummer 1 | 19-05-09

Single,s, John de Bever komen regelmatig voorbij Radio Superstar is Verder te Ontvangen via 107.3 fm vrije ether Omgeving Rotterdam en De Zuid-Hollandse Eilanden 105.9 op de kabel Gem Middelharnis via Tv Superstar Gem Middelharnis Tv Flakkee Gem Dirksland en Gem Oostflakkee.

Gepost door: radio Superstar | 22-05-09

Album Geef je over aan de Liefde Een Geweldig Album weer Geef je over aan de Liefde van Zanger John de Bever Een 44e Hitnotering in de Album Top 100 Je bent en blijft De Beste en bekenste Zingende Voetballer van de Wereld.

Gepost door: Danny van Strien | 20-06-09

Interview met Zanger John de Bever JeugdIdool Danny van Strien John de Bever in Nederlandstalige Muziek met Danny van Strien

Goeree-OverFlakkee-Ex Zaalvoetballer en Zanger John de Bever is op woensdag 1 juli in de Muziek uitzending van het programma Nederlandstalige Muziek met Danny van Strien van 21.00 uur tot 22.00 uur De herhaling is Donderdag 2 juli van 16.00 uur tot 17.00 uur John de Bever groeide in zijn Kinderjaren uit tot 1 van de beste en bekenste Kindersterretjes van de Benelux En scoorde als 14 jarige een Hit met Als ik later eens Trouw een single geschreven door Vader Abraham van het zingen stapte hij over naar het voetbal En maakte vooral naam in het Zaalvoetbal
en dat leverde hem in Brazilie de titel de beste voetballer van de wereld op in 1997 Op het Veld was hij ook actief in het Amateurvoetbal en Eredivisie In Belgie speelde hij wel jarenlang Profvoetbal bij diverse clubs met Pascal Langenhuijsen en werdt daar zelfs Benelux Topscorer van alle voetbal klassen Na zijn voetbal carriere pakte hij het zingen weer op en dat resulteerde in volle zalen en vele Top 100 Noteringen single en album Maar met Als ik later eens Trouw scoorde hij zijn grootste Hit toen nog als Johnny zijn naam was meteen gevestigd voor altijd in de Nederlandstalige Muziekwereld.
Radio Superstar is te ontvangen Op het Internet www.radiosuperstar.nl

Gepost door: Danny van Strien | 21-06-09

Interview met Zanger John de Bever Vervolg Het Interview met Zanger John de Bever is Uitgesteld

Danny van Strien Presentator

Gepost door: Danny van Strien | 09-07-09

Interview met Zanger John de Bever Vervolg Het Interview met Zanger John de Bever is Uitgesteld

Danny van Strien Presentator

Gepost door: Danny van Strien | 09-07-09

John de Bever Aanwinst voor het Nederlandse Levenslied Je bent en blijft 1 van de weinige die het echte leven snapt Je bent 1 van de meest aardige en sociale mensen in de sportwereld En 1 van de weinige die een ander respecteerd en accepteerd zoals die is.

Vriendelijke Groeten Danny van Strien

Gepost door: Danny van Strien | 09-09-09

Mensen kijken en wijzen nieuwe single van John de Bever Een geweldige Nieuwe Single weer Mensen kijken en wijzen van Zanger John de Bever Elke keer weer weet je mij en vele andere te raken met je gevoelige levens Liedjes Je hebt met je muziek me leven weer een beetje goed gemaakt bedankt daarvoor.

Vriendelijke Groeten Danny van Strien

Gepost door: Danny van Strien | 09-09-09

John de Bever Je hebt met je Muziek alles voor me betekent Ik volg John de Bever al sinds ongeveer 1993 Dus ben eigenlijk al 16 jaar Fan En spaarde vroeger alles van hem helaas ging dat verloren bij een verhuizing verder heb ik al zijn single,s van vroeger en nu Hij is 1 van de weinige die het allemaal snapt.

Vriendelijke Groeten Danny van Strien

Gepost door: Danny van Strien | 09-09-09

Eens een Fan altijd een Fan Ik probeer nog zoveel mogelijk Optredens van John de Bever te volgen ondanks dat ik het druk heb gaat dat niet meer altijd Maar eens een Fan
altijd een Fan Zijn Muziek zal mijn leven altijd een beetje blijven beheersen.

Vriendelijke Groeten Danny van Strien

Gepost door: Danny van Strien | 14-09-09

John de Bever Hitnoteringen Zanger John de Bever

Single Top 100

-Toen kwam jij met Anny Schilder 80e Plaats
-Una Fiesta Del Amor 24e Plaats
-Niemand zal het ware weten 81e Plaats

Album Top 100

-Kom eens dicht bij mij 46e Plaats
-Geef je over aan de liefde 44e Plaats

Vriendelijke Groeten Danny van Strien

Gepost door: Danny van Strien | 23-09-09

Zanger John de Bever Mensen Kijken en Wijzen Mensen Kijken en Wijzen de geweldige nieuwe single van Zanger John de Bever Gaat weer hoge ogen gooien in de single Top 100 98e Plaats Red En een 16e Plaats in de Nederlandstalige Top 30
Bedankt jongen zonder jou muziek was het nooit goed met me gekomen in het leven.

Vriendelijke Groeten Danny van Strien Je Allergrootste Fan

Gepost door: Danny van Strien | 24-09-09

Interview Legende John de Bever John de Bever in het Beroemde Muziekprogramma Nederlandstalige Muziek met Danny van Strien

Goeree-OverFlakkee-Ex Zaalvoetballer,Ex Profvoetballer en Zanger John de Bever is
op Woensdag 30 September in het Muziekprogramma
Nederlandstalige Muziek met Danny van Strien
van 21.00 uur tot 22.00 uur en Donderdag van 16.00 uur tot 17.00 uur John de Bever groeide in zijn kinderjaren uit tot 1 van de beste en bekenste Kindersterretjes van de Benelux En scoorde als 14 Jarige een Hit met Als ik later eens Trouw een single geschreven door Vader Abraham Van het zingen stapte hij over naar het voetbal en maakte vooral naam in het zaalvoetbal
en dat leverde hem in brazilie de titel beste voetballer van de Wereld op in 1997 Hij is nog steeds samen met Johan Cruyff Ruud Gullit en Marco van Basten de enige Nederlander die dat bereikte en de laatste Nederlander die die titel toegewezen kreeg Op het veld was hij actief in het Profvoetbal bij Fc Den Bosch en Dordrecht 90
waar hij tegelijker tijd speelde in twee verschillende Eredivisie,s Zaal en Veld als enige in de voetbalwereld ooit In Belgie speelde hij jarenlang Profvoetbal met Pascal Langenhuijsen en werdt daar Benelux Voetbal Topscorer van alle voetbal klassen Na zijn voetbal carriere pakte hij het zingen weer op en dat resulteerde in volle zalen en vele Top 100 Album en Single Noteringen www.radiosuperstar.nl
Muziekpresentator Danny van Strien

Gepost door: Danny van Strien | 30-09-09

John de Bever Je hebt met je Muziek alles voor me betekent Zanger John de Bever Ook weer Top 10 Hit Noteringen in diverse Nederlandstalige Radio Hitlijsten En een aantal Nummer 1 Radio Nederlandstalige Hit Noteringen.

Vriendelijke Groeten Danny van Strien

Gepost door: Danny van Strien | 28-10-09

John de Bever Dvd,s en Documentaire John de Bever

-Van Johnny naar John
-John de Bever Liegen Liegen Liegen Nooit meer alleen Ik zal je alles vergeven
-John de Bever Nooit meer alleen
-John de Bever Special 2007
-John de Bever Samen in Parijs

-Vergezichten John de Bever 2005

Bekijk www.johndebever.nl

Vriendelijke Groeten Danny van Strien

Gepost door: Danny van Strien | 08-01-10

John de Bever Een single Top 100 notering weer voor John de Bever samen met Liesbeth In deze Liefdesnacht binnengekomen op de 88e Plaats

Gepost door: Danny van Strien | 18-01-10

Danny van Strien Web-log Het Web-log www.dannyvanstrien83.web-log.nl
Dat gaat over talloze onderwerpen over hem zelf

www.dannyvanstrien.nl De website over de jongen die altijd zijn eigen weg ging En altijd zichzelf is gebleven En de enige die zijn eigen carriere zelf heeft opgebouwd.

Gepost door: Danny van Strien | 15-02-10

John de Bever Ik heb jou een Gezicht gegeven En ik blijf jou een Gezicht geven

Gepost door: Danny van Strien | 29-05-10

John de Bever Ben Jij Alleen weer een schitterende Muziek Single van John de Bever haalde de 26e Plaats in de Single Top 100 Ook weer een Hit voor John de Bever Klasse Gozer

Gepost door: Danny van Strien | 29-05-10

John de Bever Nederlandstalig Artiest Zanger Viva La Vida weer een Single Hit Notering
voor Zanger John de Bever Viva La Vida
binnengekomen op de 63e Plaats in de
single Top 100 De tweede week genoteerd
op de 82e Plaats in de Single Top 100
www.johndebever.nl De Zoveelste Notering
Hit jongen Ga zo door

Vriendelijke Groeten Danny van Strien
Voor altijd je Allergrootste Fan

www.dannyvanstrien.nl
www.dannyvanstrien83.web-log.nl

Gepost door: Danny van Strien | 24-06-10

John de Bever is Back in Nederlandstalig Muziek Land De Muziek Single Viva La Vida van Zanger John de Bever is gestegen naar de 39e Plaats in de Single Top 100 Weer een dikke Hit Notering voor Artiest John de Bever www.johndebever.nl

Ook Hoog genoteerd in diverse andere Hit Lijsten

Gepost door: Danny van Strien | 25-06-10

John de Bever John de Bever John de Bever Voor de zoveelste week genoteerd in de Single Top 100 Viva La Vida dit keer op de 46e Plaats
Eindelijk krijg je een beetje wat je verdiend

Gepost door: Danny van Strien | 05-07-10

Viva La Vida gestegen naar de 39e plaats in de single Top 100

Kleine Leugenaar bereikte de 48e plaats in de single Top 100

Ik heb maling aan wat mensen zeggen bereikte de 71e plaats in de single Top 100

Ik heb maling aan wat mensen zeggen bereikte de 73e plaats in de album Top 100

Gepost door: Danny van Strien | 22-03-11

Bekijk ook de gedichten op Internet over John de Bever van Dichter Danny van Strien

Ode aan John de Bever
John de Bever werdt zwaar belazerd bij Dordrecht 90

Gepost door: Danny van Strien | 11-09-11

De Nederlandstalige en Beneluxse Zanger met de meeste Top 100 Single Hit Noteringen van dit moment

1 van de beste bekenste populairste Nederlandstalige Zangers Dat is John de Bever

Vriendelijke Groeten Danny van Strien Muziek Presentator en Fan

Gepost door: Danny van Strien | 13-01-15

John de Bever is nog bij mij in de Muziek Show geweest Nederlandstalige Muziek met Danny van Strien

Topscorer van alle Belgische en Beneluxse voetbal klassen op het veld in Belgie bij Netezonen Belgie

Beste Bekenste Populairste Zaalvoetballer van de wereld in 1997 in Brazilie

Single en Album Top 100 Hit Noteringen Dat is John de Bever

Gepost door: Danny van Strien | 13-01-15

De commentaren zijn gesloten.