08-12-08

En tenslotte wilde u ook dit nog weten

RadioVisie.eu/be > Actueel > En tenslotte wilde u ook dit nog weten


En tenslotte wilde u ook dit nog weten
zondag 7 december 2008 - 15:00
De afsluiter. Bijna dagelijks op dezelfde plek, op hetzelfde tijdstip, medianieuws in de marge. Of toch niet want op de European Film Awards zijn de Belgische genomineerden buiten de prijzen gevallen. Zo ging de publieksprijs niet naar 'Ben X', maar naar 'Harry Potter and the Order of the Phoenix'.

Adriaan Van Den Hoof zal uiteindelijk meer in deze rubriek zijn opgedoken dan we zelf hadden vermoed. Ondanks de tegenvallende kijkcijfers, slaagt de man er toch in om telkens gasten uit te nodigen die ons alvast boeien. Zeg nu zelf, als u Urbanus, Jan Van Looveren en Philippe Geubels bij elkaar zet in de studio, dan blijft u daar toch voor op? Desnoods zet u de recorder maar aan. De Andy Show wordt straks voor het laatst uitgezonden bij 2BE om 22.55 uur. Heruitzending op donderdag 11 december om 23.45 uur. Telkens veel laat hé! Wie programmeert daar eigenlijk bij 2BE?

Milow breekt nu ook internationaal door met 'Ayo technology', een akoestische cover van het nummer van rapper 50 Cent. De 26-jarige Leuvenaar staat op nummer 1 in de Nederlandse downloadchart. In de Top 100 komt de song de Top 3 binnen. Eerder deze week was de artiest nog te gast in de razend populaire talkshow 'De Wereld Draait Door' (Nederland 3). Eerder waren ook celebrityblogger Perez Hilton en producer Kanye West vol lof. Milow zelf blijft bescheiden: "De downloads zijn in Nederland veel minder populair. Het gaat om zo'n 600 keer deze week." Bekijk HIER de videoclip van 'Ayo technology'.

Henny Huisman stoft z'n 'uitvinding' uit de jaren 80 van de vorige eeuw, de Mini Playbackshow, nog eens af. De Nederlandse tv-presentator, intussen alweer 57 geworden en onlangs nog jurylid in 'Steracteur Sterartiest' (Eén), heeft volgens de krant De Telegraaf een variant bedacht. 'Little Legend' draait om kinderen die een legende nadoen', zegt Huisman. 'Wie is de beste kleine André Hazes, Madonna of Elvis?' Zei die andere levende tv-legende Marc Uytterhoeven het al niet "Alles komt terug".

De commentaren zijn gesloten.