28-11-08

De Amerikaanse Chris Brown is amper 19 jaar jong en toch al één van de meest beloftevolle R&b artiesten van de jonge garde

De Amerikaanse Chris Brown is amper 19 jaar jong en toch al één van de meest beloftevolle R&b artiesten van de jonge garde. Vier jaar geleden was hij nog een gewone, zij het talentvolle tiener, die er van droomde om in de voetsporen van idolen als Michael Jackson, Sam Cooke, Usher en Steve Wonder te treden. Anno 2008 is hij die droom meer dan waar aan het maken. Van zijn debuutalbum "Chris Brown" uit 2005, waarvoor hij samenwerkte met R&b succesproducer Scott Storch [Beyonce, Dr. Dre, 50 Cent,..], gingen wereldwijd meer dan vijf miljoen albums de deur uit. Het leverde hem tal van nominaties op, de singel "Run it!" werd een megahit en Browns ster was gelanceerd. Voor zijn tweede album stonden collega-artiesten dan ook in de rij om met hem samen te werken, en in 2007 bracht hij de full-cd "Exclusive" uit, met bijdrages van onder andere T-Pain, Kanye West en The Black Eyed Peas' will.i.am.
Chris Brown is niet alleen een begenadigd zanger die R&b en soul vlot mixt met rap, maar ook een bijzonder getalenteerde danser. Bovendien weet hij met zijn charmes en vlotte moves zijn publiek zo om zijn vinger te winden en doet hij menig tienerhart sneller slaan.
Ook Rihanna bezweek voor zijn charmes, de twee vormen sinds kort één van de hotste showbizz koppels van het moment.
Dat ook België warm loopt voor zijn talent, getuigen zijn recente hitsingels "With You" en "Forever" en zijn nominatie voor de TMF AWARD 2008 voor Beste Urban Internationaal.

BESTEL HIER

De commentaren zijn gesloten.