21-11-08

Reverze, Creation of Life

Reverze, Creation of Life

Sportpaleis, zaterdag 31 januari, 22.00 - 07.00 uur
Een productie van Bass Events

Reverze, het grootste en bekendste spektakelevent van de hardere muziekstijlen in België, verlegt op zaterdag 31 januari opnieuw zijn grenzen. Naast het Sportpaleis wordt ook de Lotto Arena (als VIP-ruimte) ingepalmd. Het thema dit jaar is 'Creation of Life'. Liefhebbers van harddance mogen net als vorig jaar een spectaculaire show verwachten met de beste artiesten op dit moment. De namen vindt u op onze website. Organisator Bass Events is ervan overtuigd dat de kaartverkoop dit jaar weer zéér hard zal gaan en dat de tickets ver vóór aanvang van het evenement uitverkocht zullen zijn, net zoals dat bij de vorige edities het geval was.

De voorverkoop start zaterdag 15 november om 10.00 uur. Gewone kaartjes kosten 35 euro, voor een vipkaart betaalt u 50 euro. Gewone tickets verlenen enkel en alleen toegang tot het Sportpaleis, met een vipkaart kunt u ook de Lotto Arena binnen. Minimumleeftijd voor dit evenement is 16 jaar.

meer info: http://www.sportpaleis.be/nl/kalender/reverze

Commentaren

2 tickets reverz tekoop ik heb twee tickets te koop 0498 402 809 regio leuven. Mijn vrouw heeft ze gewonnen maar het is niet ons ding, dus bel maar als je interesse hebt; prijs 70 euro voor de twee

Gepost door: boris | 31-01-09

De commentaren zijn gesloten.