20-11-08

Natalia Singstar Glamorous Tour

Nieuws

Natalia Singstar Glamorous Tour

Lotto Arena, extra concert zondag 23 november om 19.00 uur
Een productie van Stageplan Entertainment

Vorige week vrijdag ging de Singstar Glamorous Tour van Natalia in première in de Lotto Arena. De commentaren achteraf waren bijzonder lovend. "Liefst 23 songs lang wist de popdiva het publiek te bespelen met straffe songs, knappe dansacts en een indrukwekkende lichtshow. Vlaams talent op internationaal niveau", meldde Het Laatste Nieuws een dag later op zijn voorpagina. Binnen in de krant had Marc Coenegracht het over een 'stomende première' en een 'subliem totaalspektakel'. 'Pure adrenaline!', meldde Peter Briers diezelfde dag in Gazet van Antwerpen. In Het Nieuwsblad bestempelden Jan Claeys en Kristof Bohez Natalia als 'Meer dan ooit onze strafste madam'.

We willen u nog even herinneren aan het extra concert dat op de valreep in de Lotto Arena werd toegevoegd. Wie de indrukwekkende concerttournee van Natalia wil meemaken, kan er nog bij op zondag 23 november. Kaartjes kosten 20, 25 en 35 euro.

meer info: http://www.sportpaleis.be/nl/kalender/natalia

Commentaren

Hallo Tilly, Ja ik vind Natalia ook een "straffe madame" .Herinner je nog hoe ze indertijd werd "afgebroken"! Heeft die man toen een kemel geschoten zeg!!!
Een dikke knuffel voor jou!Zolang je hier schrijft wil dat zeggen dat het goed met je gaat!!

Gepost door: magda | 20-11-08

De commentaren zijn gesloten.