20-11-08

Lieven Debrauwer, ken je wellicht als regisseur van films als “Pauline & Paulette” en “Confituur”. Minder bekend is dat hij geregeld ook zelf niet onverdienstelijk op de planken staat.

Beste ,

Lieven Debrauwer, ken je wellicht als regisseur van films als "Pauline & Paulette" en "Confituur". Minder bekend is dat hij  geregeld ook zelf niet onverdienstelijk op de planken staat.

In een zotte bui besliste de langharige regisseur om als entertainer musical- en  cabaretliedjes te zingen! Tussen de liedjes door vertelt hij anekdotes over het regisseur-zijn, over Liza Minnelli, over "de Amerikaanse regisseursstoel" (die hij nooit kreeg) en over de Oscar die hij (nog?) niet won... Zou hij nu echt stoppen met films maken? Kom kijken en beslis zelf...

Zaterdag 22 nov 2008 brengt Lieven Debrauwer zijn theatershow "CINEAST IN CONCERT" in Theater 't Eilandje, beter bekend als de thuisbasis van het Kon. Ballet van Vlaanderen in Antwerpen

Als Cabaret en Musical liefhebber, moet je Cineast in Concert  zeker gezien hebben en deze voorstelling die georganiseerd wordt door en ten voordelen van Revalidatie-, woon- en zorgcentrum "De Mick" uit Brasschaat in het bijzonder.

Lieven Debrauwer - CINEAST IN CONCERT
Zaterdag 22 november 2008 - 20.00 uur
Theater 't Eilandje (Kon. Ballet van Vlaanderen),
Kattendijkdok - Westkaai 16  te  2000 Antwerpen
Tickets bij : Ticket Antwerpen www.ticketantwerpen.be
of op 070-34.46.46 en bij De Mick op 03-217.10.00

Wens je geen mails te ontvangen klik dan hier

 

De commentaren zijn gesloten.