17-11-08

Verzending tickets AC/DC en Metallica uitgesteld

Verzending tickets AC/DC en Metallica uitgesteld

De concerten van AC/DC op 1 en 3 maart en Metallica op 5 maart in het Sportpaleis zijn volledig uitverkocht. Op vraag van de Belgische Federale Overheidsdienst Economie en de diensten van de Economische Inspectie zal de verzending van de tickets nog even worden uitgesteld. Net als elke rechtgeaarde muziekfan maken ook zij zich zorgen over de tickets die via diverse kanalen, illegaal en tegen soms exuberante prijzen, worden doorverkocht. Deze 'sper'-periode zal helpen om deze doorverkoop beter in kaart te brengen, de verkopers aan te spreken en de nodige stappen tegen hen te ondernemen. Ook het Sportpaleis betreurt als zaalverhuurder dat sommige echte fans geen ticket kunnen kopen omdat deze woekeraars tickets uit de markt halen. Samen met de overheden zal deze problematiek worden aangepakt.

Commentaren

:-) en wat een prijzen die opkopers durven vragen, amaai, schandalig !!
groetjes

Gepost door: Borriquito | 17-11-08

dag Tilly, heel goed dat er stappen ondernomen worden om die woekerprijzen tegen te gaan!
Nog een fijne/ pakkerd zodat je de week goed kunt doorkomen,haha!

Gepost door: magda | 17-11-08

[i]Ook het Sportpaleis betreurt als zaalverhuurder dat sommige echte fans geen ticket kunnen kopen omdat deze woekeraars tickets uit de markt halen.[/i]
Sportpaleis is een bende hypocrieten :/
die verkopen voor da de officiele verkoop begint al 100 kaarten aan het dubbele van de prijs aan derden die daarna nog eens het dubbele verdienen.

Gepost door: Nick | 27-01-09

De commentaren zijn gesloten.