16-11-08

Loes Van den Heuvel gastvrouw voor PAARDENGALA APASSIONATA ‘GRAND VOYAGE’ LOTTO ARENA, ZATERDAG 3 EN ZONDAG 4 JANUARI

Loes Van den Heuvel gastvrouw voor
PAARDENGALA APASSIONATA ‘GRAND VOYAGE’

LOTTO ARENA, ZATERDAG 3 EN ZONDAG 4 JANUARI

MERKSEM – Actrice Loes Van den Heuvel, sinds 1990 bij het grote publiek bekend als Carmen uit FC De Kampioenen, is gastvrouw voor APASSIONATA ‘Grand Voyage’, het schitterende paardengala dat op zaterdag 3 en zondag 4 januari plaatsvindt in de Lotto Arena in Antwerpen. Loes, zelf een fervent ruiter en in haar vrije tijd dan ook meestal tussen de paarden terug te vinden, zal het publiek gidsen tijdens een reis rond de wereld en doorheen het paardenrijk.

Met meer dan twee miljoen bezoekers is APASSIONATA het succesvolste paardengala van Europa. Op het eind van de kerstvakantie, op zaterdag 3 en zondag 4 januari, is APASSIONATA voor de derde keer in Antwerpen te gast. In de Lotto Arena wordt de gloednieuwe show ‘Grand Voyage’ getoond, een spektakel voor het hele gezin.

Met ‘Grand Voyage’ begeeft APASSIONATA zich naar de meest afgelegen en geheimzinnige plaatsen ter wereld, om het mysterie te ontsluieren dat mens en paard zo nauw met elkaar verbindt. Het publiek reist met de paarden mee naar Vuurland, Atlantis, Mongolië, Japan, het Wilde Westen, het land van Lilliput, India, Spanje, Ierland, Arabië, Frankrijk, ja zelfs naar het firmament en vandaar terug naar de Aarde naar het broeierige Brazilië.

Nooit eerder toonde APASSIONATA zoveel verschillende paardenrassen en rijstijlen. IJslanders maken indruk met hun rauwe schoonheid uit het noorden, wondermooie crèmekleurige Lusitanohengsten nemen de paardenliefhebbers mee op reis naar de sterren, een shetlander swingt zijn hoeven op hete sambaritmes en in het onfatsoenlijke Franse nachtleven van de 19de eeuw beleeft het publiek een cancan van imposante Friezen en dansers van wereldklasse. In het land van de Rijzende Zon volgt de confrontatie met de Aziatische krijgskunst en tonen een bekoorlijke boogschutster en stuntende waaghalzen hun kunsten te paard terwijl indrukwekkende Japanse taikotrommels weerklinken.

In deze nieuwe show ontbreken evenmin de “klassiekers” uit de rijkunst. Zo zal het publiek genieten van de schoonheid en de elegante lichtheid van schitterende Andalusiërs en Lusitano’s, die worden bereden door de beste rijmeesters van het Iberische schiereiland.

Een bijzondere lichtshow, speciaal voor ‘Grand Voyage’ gecomponeerde muziek en live-acts van muzikanten en dansers zorgen voor een betoverend programma. ‘Grand Voyage’ is niet alleen een must voor alle paardenliefhebbers, maar voor iedereen die de kerstvakantie op een onvergetelijke manier wil afsluiten.


APASSIONATA ‘Grand Voyage’ is een productie van EquiArte World en wordt op 3 en 4 januari 2009 in de Lotto Arena getoond in samenwerking met PSE-Belgium. Op zaterdag 3 januari om 15.00 en 20.00 uur en op zondag 4 januari om 15.00 uur. Tickets: 35, 45 en 55 euro (excl. service- en portokosten en contributie combiticket De Lijn) via Tele Ticket Service 070/345.345 (NL: 0900-45.000.45), www.teleticketservice.com en www.lotto-arena.be. Kinderen t/m 13 jaar aan halve prijs. Aantrekkelijke kortingen voor verenigingen en groepen (alleen telefonisch verkrijgbaar).


www.lotto-arena.be en www.apassionata.eu

De commentaren zijn gesloten.