14-11-08

Biografie Jason Bradley

Biografie Jason Bradley
1999 was het jaar waar het allemaal begon voor Jason Bradley en dan nog wel in Spanje namelijk Mallorca.
Op een dag ging hij op vakantie naar Mallorca en daar zag hij hoe het eraan toe ging in de Animatie wereld. Het was altijd al een droom geweest voor Jason om iets te gaan doen rondom Showbiss en daar zag hij een uitstekende kans. Die beruchte vakantiedag besloot Jason om naar Mallorca te verhuizen, en dat heeft hij dan ook gedaan.
Het avontuur zit al van kinds af aan in Jason zijn bloed dus hij nam de auto en weg was hij "helemaal alleen".
Eenmaal aangekomen in Spanje bezocht hij een oude vriendin uit Belgie. En al gauw had Jason een contract bij een Management. Daar is het uiteindelijk begonnen voor Jason Bradley. Hij begon als acteur en werkte mee aan Comedy Shows, Musicals enz......
Op een dag besloot Jason zangles te volgen bij een goeie vriend Wolf Adamson, een oudere Duitse man die al een paar jaar op het eiland leefde. Wolf heeft wereldwijd opgetreden gedaan.
Na een tijd besloot Jason een "One men" Show te brengen hoofdzakelijk voor de Engelse Toeristen. Hij boeide hen met de prachtige muziek van Frank Sinatra, Dean Martin, Elvis Presley, Tom Jones, kortweg de beste Crooners aller tijden !
Voor de verandering had Jason een Country gedeelte ook in zijn show verwerkt waarin hij zijn outfit had aangepast. Op korte tijd had Jason een volgeboekte agenda ! Zowel in hotels als pretparken was hij heel geliefde gast.
Met succes toerde Jason Bradley het eiland rond. Ondertussen had Jason ook een eigen Coctailbar geopend samen met zijn vriendin. Deze had een prachtig zeezicht en had de naam: "Amena Mar". Daar konden de fans iedere avond gezellig iets drinken tijdens en na zijn optreden dat soms tot in de vroege morgen duurde.
Aan het einde van het zomer besloot Jason een vakantie te nemen in Belgie, op speciale aanvraag een paar optredens gedaan, en al gauw stormden de optreden binnen met gevolg dat Jason iedere weekend op het podium te zien stond.

Jullie kunnen verder lezen op http://www.jasonbradley.be/

 

 

Vlaamse Artiesten parade 10-11-2008 022

 

 

De foto´s staan in de fotogalerij

De commentaren zijn gesloten.