07-11-08

KANYE WEST

Een jaar na zijn compleet uitverkochte concert in de club van Vorst Nationaal, komt Kanye West opnieuw naar ons land. En zijn nieuwe show is er eentje op niveau, gezien de kolossale productie die de rapper deze keer in zijn zog meebrengt. Een door kunstenaar Christian Colon ontworpen robot, vreemde wezens van de hand van de beroemde ontwerper Jim Henson, de magische Daft Punk pyramide,... Met deze wervelende show heeft Kanye West alvast indruk gemaakt bij het Amerikaanse publiek. Dat werd stomverbaasd ondergedompeld in simulaties van meteorietenregens en kreeg heuse maanlandschappen als decor te zien.
Sinds enkele jaren is Kanye West wereldwijd één van de meest invloedrijke gezichten van de hip hop. Zijn talent kwam bovendrijven op albums van Talib Kweli, Alicia Keys, Janet Jackson maar ook bij nog een heel pak anderen. John Legend en rijzende ster Estelle hebben veel van hun succes te danken aan West. Hij kan ook trots zijn op enkele beroemde "featurings", bijvoorbeeld in gezelschap van Madonna of Chris Martin van Coldplay. Met deze laatste kwam laatst de single "Homecoming" tot stand. Maar het is evenwel onder zijn eigen naam dat Kanye West over de rapplaneet heerst. Het opzienbarende succes van derde album "Graduation" is daarvan het grote bewijs. En nu te ontdekken in een compleet nieuwe verpakking op 21 november in Vorst Nationaal. Met stip aan te duiden in de agenda !
 

BESTEL HIER

Commentaren

Goedemorgen, Na zijn debuutalbum maakte hij een carrièrebloei mee, zowel solo als rapper, met name in zijn thuisland, als producer, waarbij de hits elkaar snel opvolgde.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 08-11-08

De commentaren zijn gesloten.