08-10-08

NIEUWSFLASH

Nieuws heet van de naald aangaande galaconcert Will Ferdy, nu vrijdag 10 oktober om 20.30 uur in de Bourla Schouwburg te Antwerpen.

 

  • - Minister Bert Anciaux gaat een hulde brengen aan Will Ferdy voor de aanvang van het concert.
  • - Na afloop van het concert zal Will in de bloemen worden gezet door Schepen Philip Heylen en dit vanwege de stad Antwerpen.

 

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groeten,

 

 

Huldecomité

"60 Jaar Will Ferdy"

 

 

 

Commentaren

Tilly, Met vallen en opstaan, weet Will Ferdy zich staande te houden tussen al dat hedendaags jong geweld. 60 jaar lang vecht de chansonnier voor het Vlaamse lied, maar ook tegen het onrecht in de wereld en vooral tegen de ongelijkheid in onze samenleving. Alle genres kan Will Ferdy aan. Hij begon met schlagers om uiteindelijk zijn drive te vinden in de kleinkunst en de betere chansons. Denken we maar aan een pareltje zoals “Het Schrijverke” of een juweeltje als“Christine”, die tot echte klassiekers uitgroeiden en inmiddels al vele jaren tot ons muzikaal Vlaams erfgoed behoren!

Groetjes.

Gepost door: Swiepke & Sam, | 08-10-08

Tilly Ik kom u een goede avond wensen , en hopelijk blijft het weer zo goed.
de groetjes van gentiel

Gepost door: Gentiel | 08-10-08

Hallo Tilly ! Da's lang geleden... maar mijn Torre-van-Oostendeblog is thans vervangen door "Blogpoint" waar ik tussenin (zie rechterkolom) ook wat met golden oldies bezig ben...en dit stilaan zal uitbreiden naar de middenbeuk.
Blij eens weer tijd te hebben voor een blogronde !

Leuke avond !

Gepost door: Jeroen | 08-10-08

De commentaren zijn gesloten.