16-09-08

LIESBETH ‘Ode aan de Zangeres Zonder Naam’

Persinformatie
Augustus 2008
LIESBETH

‘Ode aan de Zangeres Zonder Naam'


Tien jaar na het overlijden van de Zangeres Zonder Naam -oftewel de Koningin van het Levenslied-, presenteert zangeres Liesbeth haar muzikale eerbetoon: de maxi-single ‘Ode aan de Zangeres Zonder Naam'. Met topproducer Jacques Verburgt aan haar zijde en de morele steun van muzieklegende Johnny Hoes, zingt Liesbeth liedjes, die in vele harten nog altijd voortleven.

Met haar nieuwe maxi-single laat Liesbeth oude tijden herleven. De muziek is puur en, doordat Liesbeth haar muzikale hart en ziel in de nummers legt, is het resultaat een lust voor muzikaal Nederland. Bekende maar ook minder bekende nummers van de Zangeres Zonder naam vertolkt Liesbeth op geheel eigen wijze.

De maxi single met daarop de tracks ‘Wat kan 't nou schelen', ‘Het Kerkje' en de ‘Zangeres Zonder Naam Medley' is vanaf nu overal verkrijgbaar.

Biografie
Niemand minder dan de inmiddels 90-jarige Johnny Hoes merkte in de jaren tachtig de muzikale kwaliteiten van zangeres Liesbeth op. Gecharmeerd was hij van de zuivere stem van de Weertse zangeres. In de jaren tachtig tekent Liesbeth een vijfjarig platencontract bij Telstar en worden er maar liefst acht succesvolle singles en een LP uitgebracht. Na optredens in nationale televisieprogramma's als ‘Op Volle Toeren' en het inzingen van de begintune van het radioprogramma van Peter Teekamp op Radio 2, wordt besloten de hit ‘Met mijn ogen open' ook in Duitsland uit te brengen. Na een periode van het zorgen voor haar gezin is Liesbeth vanaf 2001 weer fulltime met haar muziekcarrière bezig.

Liesbeth over de samenwerking met Johnny Hoes: ‘Ik ben nog steeds trots op het feit dat ik heb mogen samenwerken met één van Nederlands grootste iconen in de muziekbusiness. Ik weet nog goed dat Johnny mijn nieuwe liedjes altijd voorspeelde op zijn gitaar. De vijf jaar bij Telstar beschouw ik als een glansrijke periode uit mijn leven'.

Meer informatie: www.Liesbeth.net en/of www.Limo1.nl

 

Fotokaart voorzijde

De commentaren zijn gesloten.