20-08-08

Artiest van de Week: Jolanda Zoomer

jOLANDA

 


Welkom

Hallo allemaal!!Voor een aantal van ons zit de vakantie er weer op.Zo ook voor mij en m?n gezin.We hebben heerlijk genoten van zon zee en strand op een gezellige camping in Calella.Het eten was er weer geweldig ,dus maar weer hard aan het werk om de overtollige kilo?s er af te trainen!De komende maand staan er weer een aantal leuke dingen op stapel,zoals de zomertours van de radiostations,een optreden bij SINGLE SENSATION,Tv opname van Hart voor muziek in de circus tent van Herman Renz.En wat ik ontzettend leuk vind het presenteren van de top 25.vanSterren.nl.En nog veel meer andere leuke dingen natuurlijk!!Bedankt voor de leuke reacties op de videonieuwsbrief!Hiervan zullen er zeker meer van gaan verschijnen.


Groetjes en veel leesplezier!!!Haudoe Jo xxx


 Artiest van de Week: Jolanda Zoomer

Jolanda Zoomer is deze week Artiest van de Week. De gezellige Brabantse presenteert donderdag haar Persoonlijke Top 5 en vrijdag de Sterren.nl Top 25.

We kennen Jolanda van haar single ‘Mannen hebben honger’. Eerder gooide ze al hoge ogen met het nummer ‘Dat ding eruit’. Iets wat computerfabrikanten pijn deed, want ‘dat ding’ is een computer…

Haar nieuwe single 'Het kan me niet schelen' is een echt feestnummer. Omdat het ons wel wat kan schelen, zal dit nummer deze week zeker voorbij komen op Sterren.nl!

Commentaren

Tilly, Najaar 2006 trok Jolanda Zoomer volop aandacht met haar single Mannen Hebben Honger. Hierna kwam de sympathieke Brabantse met een waardige opvolger Dat Ding Eruit! en daarmee heeft zij opnieuw hoge ogen gegooid. Dat is slecht nieuws voor de fabrikanten van computers, want “Dat Ding"....is een computer.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke | 20-08-08

Heb nog nooit van deze madam gehoord...

Gepost door: Annick | 20-08-08

Tilly Ik kom u een goede avond wensen , en een blijvende gezondheid.
de groetjes van gentiel

Gepost door: Gentiel | 21-08-08

Hallo NA een deugd doende vakantie ook een heel fijn weekend Tilly
Groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 23-08-08

Tilly Ik kom u een goed en fijn weekend wensen , en maak er het beste van.
de groetjes van gentiel

Gepost door: Gentiel | 23-08-08

na de vakantie.. komt de zonhopelijk lol groetjes daar

Gepost door: willy | 23-08-08

De commentaren zijn gesloten.