04-07-08

Coldplay

Coldplay

Sportpaleis, zaterdag 4 oktober om 20.30 uur
Een organisatie van Live Nation Belgium

Chris Martin en co maakten in geen tijd de stap van grote belofte naar topact. Debuut ‘Parachutes’ (2000) leverde de zeer mooie singles ‘Yellow’ en ‘Trouble’ op. Het album bracht hen voor een eerste keer naar ons land. De aanwezigen in de club van Pukkelpop zijn er nog niet van bekomen. En vanaf dan ging het snel. Van de AB naar Rock Werchter, van Vorst Nationaal naar het Sportpaleis. Albums ‘A Rush of Blood to the Head’ (2002) en ‘X&Y’ (2005) gingen als zoete broodjes over de toonbank. 4 Grammy Awards, 6 Brit Awards (waarvan 3 keer die voor ‘Beste Album’), een resem gouden en platina platen en 30 miljoen verkochte albums verder, is het nu uitkijken naar het nieuwe album ‘Viva La Vida or Death and All His Friends’ dat op 13 juni verschijnt en naar hun terugkeer naar de concertzalen.

Tickets voor het concert op zaterdag 4 oktober (het laatste van de Europese tournee) kosten 40, 44 en 54 euro, inclusief servicekosten.
Bestellen kan vanaf vrijdag 30 mei om 8.00 uur met een maximum van 4 kaarten.
Er zijn drie bestelmogelijkheden:

online via http://www.teleticketservice.com of http://www.proximusgoformusic.be
telefonisch via 0900-260.60 (alleen in België)
via sms (0,50 euro s/r sms): Hiervoor schrijft u eenmalig en uiteraard best vooraf in op http://www.proximusgoformusic.be. Klik vervolgens op registreer en volg de instructies; vink de optie ‘SMS Ticketing’ aan en vergeet de bevestigings-sms op het einde van de procedure niet. Bent u al ingeschreven, voer dan uw login en paswoord in en vink de optie ‘SMS Ticketing’ aan. Stuur om te bestellen een sms naar 3060 met code COL, gevolgd door een spatie en het aantal tickets dat u wilt bestellen (maximaal 4). Meer informatie vindt u straks op de desbetreffende website.

meer info: http://www.sportpaleis.be/nl/kalender/141

 

Commentaren

Dag Tilly ik dacht dat je er een tijdje mee stopte maar zie nu dat het echt niet lang duurde.
Vriendelijke groeten.

Gepost door: emmy | 04-07-08

De commentaren zijn gesloten.