04-06-08

Het Stralende sterrenlied

En er is ook een nieuw cd uit het Stralende sterrenlied en dat vind zo mooi .

Dini en Rene van de site Stralende sterren http://www.stralendesterren.nl/  waar ze constant alle artiesten  promoten op hun site ,en alles doen voor de Artiesten wat ze kunnen ze worden ook de moeder en de vader van de artiesten genoemd .En ze draaien heel wat uren bij  radio Mexico als dj´s en dat doen ze heel goed .

Het Stralende sterrenlied is geschreven door Erik Berg en Rene Ulehake -en gezongen door Rene Ulehake en is te koop voor meer inlichtingen even mailen .

voorkant-cd-stralendesterrenlied

Commentaren

Dag Tilly Je maakt toch ook veel mee de laatste tijd hé, maar ik hoop dat die therapie drie maal in de week er kan voor zorgen dat je gezondheid toch stukken verbetert want ik heb een vriendin die cvs heeft en dat is al geen lachertje en dan heb ik in Nederland een vriendin die fybromyalgie geeft en dat kan wel serieus erg zijn, al is dat natuurlijk ook nog in verschillende gradaties.
Zij kan bijna niets meer doen met haar handen en heeft ongelofelijke pijn. Ze heeft dan ook nog 3 kinderen waarvan er eentje autisme heeft.
Ze is iets jonger dan ik...42 jaar en kampt er al jaren mee. Voor haar is er geen therapie meer mogelijk.
Ik hoop dat je langzaam weer de nieuwe Tilly wordt!
Nog een fijne woensdag en bedankt voor je lieve woorden op mijn blog. Met mij gaat alles dus de goede kant op en ik hoop dat dit voor jou ook mag gebeuren!
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 04-06-08

Ik wens je veel succes met de behandeling in de kliniek. Stap per stap zal het de goede richting uitgaan. ps: wisten jullie dat Lindsay, de zus van zanger Christoff solo gegaan is ? Via onderstaande link onthullen we jullie al graag een tipje van de sluier... Vanaf 13 juni 2008 zal hij te verkrijgen zijn in de platenzaak!

http://www.arsentertainment.be/v2/default.asp?releaseID=1775961

Gepost door: Annick | 04-06-08

ik ben pas terug in blogland na twee weken kreta. ben pas gestart met het reisverslag. kom ook even lezen als je wilt..
fijne woensdag,
doeiii

Gepost door: Anita | 04-06-08

*** Fijne woensdag
Groetjes

Gepost door: marc | 04-06-08

Tilly In u geval zou ik dat gerust wat kalmer aan doen , er is niemand die zegt dat u dagelijks de blogs moet alfgaan , doe het gerust kalm aan , wij zullen wel naar hier komen , en er is hier nog veel te zien en te lezen , en ik ben daar gaan zien in stalendesterren , en dat meisje dat daar vermoord is stond er ook op.
de groetjes van gentiel

Gepost door: Gentiel | 04-06-08

Goeie morgen ! Even komen goeiedag zeggen... en alles oké ?


Beste groetjes !

Gepost door: Jeroen | 05-06-08

De commentaren zijn gesloten.