31-03-08

Blue Screen Of Death

even laten weten dat Muziekparadijs terug off-line gaat ,we hebben te kampen met Blue Screen Of Death.

Dus alles terug van de pc na dit bericht te plaatsen want een Blue Screen Of Death dat zien we niet graag

elvis-jong

13:43 Gepost door Tilly in Muziek | Permalink | Commentaren (5) | Tags: blue screen of death |  Facebook |

29-03-08

Werkzaamheden

Op het weekend zijn er  Pc -werkzaamheden ,verbeterings werken om een beter geluid te hebben en verzwaren.

Een fijn weekend aan iedereen Muziekparadijs is off - line.....Mvgr Tilly

thuis%20maart%202008%20008

00:47 Gepost door Tilly in Muziek | Permalink | Commentaren (11) | Tags: muziekparadijs is off-line |  Facebook |

28-03-08

Muziekparadijs interview Randy

cd2007

 

Muziekparadijs interview Randy 28-4-2008

Randy – Ik zal wachten
Randy – Hoe je het wend of keert
Randy – Met alles
Randy – Ik zal wachten (karaoke)
Eddy Wally - Alle meisjes willen altijd bij mij zijn
Dirk Meeldijk – jij alleen
Andre Hazes – Blijf bij mij
Janneke de Roo – Rozen voor jou alleen
Marco – Hoezo al getrouwd
Marco - Ik krijg je niet meer uit mijn dromen
Yvonne – Met jou in gedachte
Mariette – Ik heb sjans
Mariette – Manuel vaarwel
Erica – Een mooie man
Erica – Wil jou in mijn leven
Wout van der lei – Op een eiland
Willem van Leeuwen – Droom

dyn004_original_468_60_gif_8616_18ebfd7080bef074a0330d7e1ff53efa

TV-special Knuffelconcert Roy Raymonds

Bij optredens van zanger Roy Raymonds worden steevast knuffelberen op het podium geworpen door zijn fans. Na een tijdje wist Roy niet meer waar hij ze moest laten, totdat hij voor de grap bedacht dat hij via een 'Knuffelconcert' nog meer knuffelberen kon ophalen om ze daarna te schenken aan kinderen. Deze grap liep al snel uit de hand en op 2 december vorig jaar gaf Roy samen met twintig collega-artiesten zijn Knuffelconcert in De Roskam in Achterveld. Er werd opgetreden door Anita & Ed, Dennis Erhardt, Starkoo, Jan van Est, Jitske, Alwin, Willem Mulder, Tussen Haakjes, De Dikdakkers, Linsey, Jeroen Stevens, Bob van Veen, Nienke, Antonio, René Karst, Denans, Jeffrey Stevens, John Meijer, De Veerkampjes, Ronnie van Bemmel, Dorethé Roos, Rob Ronalds, Erica Karst en natuurlijk Roy Raymonds zelf. TV Oranje zal zondag 6 april vanaf 20.00 uur een speciaal verslag uitzenden van dit bijzondere concert. Daarin zie je wat zich tijdens het concert allemaal afspeelde rond Roy en de knuffelberen en natuurlijk ook veel optredens!

27-03-08

Misschien wilde u ook dit nog weten?

Misschien wilde u ook dit nog weten?
woensdag 26 maart 2008 - 15:00
Ik kan soms zo lekker direct zijn. En zo ongelofelijk je ego boosten! Voldoende om te schitteren als een gevallen ster. Meer moet media niet hebben. Korte lontjes-berichten. Net niet lang genoeg voor een apart artikel, maar wel voldoende interessant om te publiceren. Wij verzamelen ze, u leest ze. Ook dat nog!
Met het nieuwe programma ‘Loes Cabaret’ heeft de Lokale Omroep Echt-Susteren een sluitende programmering. Presentator Stefan Tholen is een groot liefhebber en fervent bezoeker van cabaretvoorstellingen. In zijn programma Loes Cabaret , elke zaterdagmiddag van 12 tot 13 uur, staat één cabertier of cabaretiére centraal.

De Lokale Omroep Tilburg Totaal gaat op korte termijn een kabelkrant uitzenden. Deze televisiekrant zal gevuld worden met nieuws uit de hele gemeente Tilburg. Het plan om ook radio-uitzendingen te maken wordt volgens voorzitter Meeuwsen 'voorlopig op een laag pitje gezet'. "We hebben niet voldoende vrijwilligers om ons daarmee te profileren."

Het radiostation voor Nederlanders en Vlamingen aan de Spaanse Costa Blanca, Hallo Costa Holanda, zal zaterdag 29 maart een rechtstreekse uitzending verzorgen vanaf de open dag bij Debever Pooltechnics & Products in Crevillente. Van 14.00 tot 17.00 uur komen de uitzendingen live hier vandaan.

Ook klein medianieuws groots melden?
Mail me redactie@radiovisie.eu

 

RadioVisie.eu/be > Actueel > 50 jaar Expo 58 - 'In Color'
50 jaar Expo 58 - 'In Color'
woensdag 26 maart 2008
Was jij er bij in 1958? Hoor ik je denken: 'Onmetelijk groot', en 'doodmoe thuis gekomen'? Expo 58, de eerste grote wereldtentoonstelling na de Tweede Wereldoorlog. Met miljoenen de toekomst tegemoet, in het luxepretpark op de Heizel. Radio 2 Vlaams-Brabant draagt z'n steentje bij aan het ophalen van die zovele mooi herinneringen.

Een toekomst vol keukenprinsessen op hoge hakken, brood dat je veel te lang kon bewaren en kleurentelevisies. Verzamelaar François Van Kerckhoven was zes jaar toen hij er voor het eerst kennis mee maakte toen hij de Expo bezocht met z'n ouders.

vlnr: Expo 58-verzamelaar Francois Van Kerckhoven, Annemie Van Winkel (Radio 2) en Luc Janssen (Radio 1 - Canvas)

Op een vergeeld fotootje in het familiealbum staat hij keurig tussen zijn moeder en grootmoeder, op de trappen van het Amerikaans paviljoen. Een modern colosseum, waar de allereerste kleurentelevisie stond.

Ondertussen is Expo 58 zijn levenswerk geworden. Hij verzamelde meer dan twaalfduizend hebbedingen van en over de Brusselse wereldtentoonstelling. In de expositie 'Expo 58 - In Color' neemt hij je weer mee naar de toekomst van 1958.

Mozaiek tegeltje afkomstig uit het Atomium en origineel uit de vloer gelegd in 1958

Nestel je in de fauteuil van Studio 58, streel de zachte, wijnrode jasjes van de fairhostessen, snuister in de honderden Expo-souvenirs, swing mee in Vrolijk België, en knijp je ogen een beetje dicht, want je krijgt alles 'In Color'. Laat je verwonderen en krijg heimwee naar de Expo, zelfs als je er nooit bij was.

'Expo 58 - In Color' vind je terug in de gebouwen van Radio 2 Vlaams-Brabant, in het Amerikaans Theater. Een overblijfsel van Expo 58. Een ideale locatie dus. Te bezoeken van 17 april tot 15 juni, van woensdag tot zondag, telkens van 12.00 tot 18.00 uur. Tickets kosten € 4 per persoon, kinderen tot twaalf jaar gratis komen er gratis in.

http://www.radiovisie.eu/be/nieuws.rvsp?art=00074014

26-03-08

Kriebels playlist 26-03-2008

Kriebels playlist 26-03-2008

Mighty Sparrow & Byron Lee – Only a fool
Pat Boone – Love letters in the sand
Paul & Paula – Hey Paula
Joe Dassin – L´ete indien
Peter Starstedt – Where do you go to my lovely
Cliff Richard – Al my love
Vicky Leandros – Ich haba die liebe gesehn
The Mama´s & The Papa´s – Monday Monday
The Cats – Marian
Bert Kaemphert – Moon over Napels
Bleu Haze – Unchained melody
The Buffoons – My girl Donna
Tonny Bennett – Ileft my heart in San Francisco
Danny Mirror – I remember Elvis Presley
Art Sullivan – Et sit u pars
Gladys Knight & The Pips – Try to Remenber
Chris Montez – Let´s dance
Len Barry – 1-2-3

kriebels

DE DANSMUSICAL VAN HET JAAR !

VAN DEZELFDE MAKERS ALS GREASE

Samen met de gelijknamige film en hitserie uit de jaren 80, verovert de musical Fame al jarenlang de harten van het publiek in theaters over de hele wereld. Na een uiterst succesvolle tournee door Nederland komt deze Nederlandstalige bewerking van FAME nu ook naar Antwerpen.

Een spetterende musical boordevol dans, zang emotie en passie!

De musical FAME volgt een groep studenten aan de New Yorkse High School of Performing Arts. Ze dromen allemaal van een toekomst als succesvol acteur, zanger, danser of muzikant. Deel hun dromen, teleurstellingen en hun zoektocht naar succes, vanaf het moment van de auditie tot aan het eindexamen.

Een energieke musical voor iedereen die van theater houdt en voor iedereen die ooit gevochten heeft om zijn dromen waar te maken.

BELEEF FAME, BOEK NU

0900 / 69 900
www.musichall.be

25-03-08

The Golden Years

The Golden Years Sportpaleis, zaterdag 13 december om 20.30 uur Een productie van The Musical Box In december blaast The Golden Years 20 kaarsjes uit in het Sportpaleis. Het goldenoldiesfestival stelt voor zijn verjaardagseditie een bijzonder sixtiesprogramma samen met o.a. Dave Dee Dozy Beaky Mick & Tich (Hold Tight, Bend It, Touch Me Touch Me, Zabadak!, Legend Of Xanadu), The Hollies (I’m Alive, Carrie Anne, Sorry Suzanne, He Ain’t Heavy… He’s My Brother), The Troggs (Wild Thing, Love Is All Around, I Can’t Control Myself), Gerry and The Pacemakers (How Do You Do It, I Like It, You’ll Never Walk Alone) en Dave Berry (Memphis Tennessee, The Crying Game, Little Things, This Strange Effect, Mama). Twee extra namen worden later bekendgemaakt. Kaarten kosten 22,50 – 27,50 – 37,50 – 42,50 euro. meer info: http://www.sportpaleis.be/nl/kalender/106

 

Queen + Paul Rodgers

Queen + Paul Rodgers Sportpaleis, dinsdag 23 september om 20.30 uur Een organisatie van Aja Concerts De Britse popgroep Queen brengt begin september voor het eerst in dertien jaar tijd een nieuw studioalbum uit en gaat vervolgens weer op tournee. Gitarist Brian May en drummer Roger Taylor krijgen daarbij het gezelschap van zanger Paul Rodgers, die na de dood van Freddie Mercury de groep kwam versterken en ook deelnam aan de tournee van 2005-2006 (die werd bijgewoond door meer dan 1 miljoen fans). Met hun nieuwe ‘Rock The Cosmos Tour’ doet de groep 28 zalen in 14 landen aan. De gewone ticketverkoop vangt aan op zaterdag 5 april om 10.00 uur. Kaarten kosten 43, 48, 53, 58, 63 en 73 euro, inclusief servicekosten. meer info: http://www.sportpaleis.be/nl/kalender/129

 

Mary J Blige

Mary J Blige Lotto Arena, zondag 1 juni om 20.00 uur Een organisatie van Greenhouse Talent De Amerikaanse Mary J Blige is sinds haar debuut in ’92 uitgegroeid tot één van de Leading Ladies van de R&B. Met hitsingles als ‘No More Drama’, ‘Family Affair’, ‘As’ (met George Michael) en de soulversie van U2’s ‘One’ (met Bono) was de Queen of Hiphop Soul de afgelopen vijftien jaar niet weg te denken uit de hitlijsten en verkocht ze wereldwijd meer dan veertig miljoen albums. Haar achtste studioalbum ‘Growing Pains’ werd eind 2007 uitgebracht. Het is opnieuw een heerlijk dansbare plaat met veel positieve vibes geworden. De eerste single hieruit, het funky ‘Just Fine’, scoorde meteen weer hoog in de internationale R&B hitlijsten. Kaarten voor haar concert in de Lotto Arena kosten 33, 39 en 45 euro. meer info: http://www.sportpaleis.be/nl/kalender/128

 

24-03-08

Muziekparadijs is terug

!cid_001f01c7cfc1$c02c6080$6501a8c0@home5cb5598dc5

21:31 Gepost door Tilly in Muziek | Permalink | Commentaren (2) | Tags: muziekparadijs is terug |  Facebook |

23-03-08

Fijn Paasweekend

Muziekparadijs is dit Paasweekend ribedebie ,maak er een fijn Paasweekend .....mvgr Tilly

 

   syw9dafo

button

08:30 Gepost door Tilly in Muziek | Permalink | Commentaren (10) | Tags: fijn paasweekend |  Facebook |

21-03-08

Fijn Paasweekend

Muziekparadijs is dit Paasweekend ribedebie ,maak er een fijn Paasweekend .....mvgr Tilly

    6u0eqt96

 

21:21 Gepost door Tilly in Muziek | Permalink | Commentaren (15) | Tags: fijn paasweekend |  Facebook |

Muziekparadijs playlist 21-3-2008

Muziekparadijs playlist 21-3-2008

Willy Sommers – Laat de zon in je hart
Imca Marina – Bella Italia
Gunther Neefs – Als gau past
Robert Long – Iedereen doet´t
Adele Bloemendaal – Het zal je kind maar wezen
Rita Deneve – Dans de hele nacht
Championettes – Vlaamse medley
Christoff – Een optimist Nico Haak & de Paniekzaaiers – Is je moeder niet thuis
Dynamite – Toeter op mijn waterscooter
Rob de Nijs – Banger hart
Eddy Wally – Daar mag je alleen maar naar kijken
Frank Dingenen& de Welriekende Dreefjes – Samen in de file
Wim Kersten & de Viltjes – Weet je wel wat ik zou willen zijn ..
Romain De Coninck – Sante santé
Rossa Nova – Brigitte Bardot
BBC Singers - Lekker lallen


te beluisteren om 20.00 uur bij http://www.radioekspress.net/

 

                                        !cid_001101c7da03$4c503370$6401a8c0@home5cb5598dc5

19-03-08

Kriebels playlist 19-03-2008

Kriebels playlist 19-03-2008

Fats Domino – Bleuberry Hill
Gerry & The Pacemakers – Ferry cross the mercy
Al Martino – Red roses for a blue Lady
Jeane Manson – Avant de nous dire adieu
The Platters – Twillight time
Oscar Harris & Twinkle Stars – Soldiers Prayer
Freddy Quinn – Die guitarre und das meer
Charlie Rich – The most beautiful Girl
Jack Jersey – I´m calling
Gene Pitney – Something´s gotten hold of my heart
Paul Anka – Tonight my love tonight
Catherina Valente – Spiel noch einmal fur mich Habanero
Tremeloes – Silence is golden
Dean Martin – In the misty moonlight
Pop Tops – Mamy blue
P.P. Arnold – Angel of the morning
The Shirelle – Dedicated to the one I love
Eddie Cochran – Summertime Bleus
Gene Vincent – Be-bop-a-lula
Adam Faith – Poor me
The Everly Brothers – All I have to do is dream
The Beach Boys – Good Vibrations


Kriebels is nu elke woensdag avond te beluisteren ,
Bij radio Ekspress om 20.00 uur
http://www.radioekspress.net/

 

!cid_000a01c7f95a$68b89a90$6401a8c0@home5cb5598dc5

 

 

Studio 100 splitst zich op in drie

Studio 100 splitst zich op in drie
maandag 17 maart 2008
Studio 100, het entertainmentbedrijf bekend van kinderprogramma's als Mega Mindy en Samson en Gert past zijn interne organisatie aan. De groep rond Hans Bourlon en Gert Verhulst, splitst zichzelf op in drie duidelijke onderdelen: een pretparkenpoot, een internationale poot en het Benelux-bedrijf.
De drie onderdelen krijgen elk een algemeen directeur.

De structuurwijziging moet het mogelijk maken dat Bourlon en Verhulst nog meer aandacht kunnen hebben voor de creatie van nieuwe inhoud.

http://www.radiovisie.eu/be/nieuws.rvsp?art=00073896

 

Amerikaanse rockband Live op Night of the Proms

Amerikaanse rockband Live op Night of the Proms

 Sportpaleis, 24 okt t/m 8 nov, met extra show op woensdag 29 oktober Een productie van PSE-Belgium

De Amerikaanse alternatieve rockband Live vervoegt Simple Minds, Sinéad O’Connor en het komische muzikantenduo Igudesman & Joo op Night of the Proms in het Sportpaleis. Met debuutalbum ‘Mental Jewelry’ startte Live in 1991 een succesverhaal dat tot vandaag voortduurt en inmiddels acht albums (goed voor een totale verkoop van meer dan 20 miljoen cd’s), fans over de hele wereld en omvangrijke wereldtournees heeft opgeleverd. Het grote succes kwam er in 1994 met het album ‘Throwing Copper’ en de singles ‘I Alone’, ‘Selling The Drama’, ‘All Over You’, en ‘Lightning Crashes’. Latere hitsingles waren ‘The Dolphin’s Cry’, ‘Run To The Water’, ‘They Stood Up For Love’, ‘Overcome’, ‘Heaven’ en ‘The River’. Kaarten kosten 18, 21, 25, 30, 34 en 38 euro. Onlangs werd woensdag 29 oktober als concertdatum toegevoegd, waardoor nu al 9 voorstellingen op de Sportpaleiskalender genoteerd staan. meer info: http://www.sportpaleis.be/nl/kalender/093 

Bryan Adams

Bryan Adams

 Sportpaleis, dinsdag 30 september om 20.30 uur Een organisatie van Live Nation Belgium Weinig artiesten hebben zo’n intense band met België als Bryan Adams. Hij zorgde door de jaren heen voor vele memorabele optredens in ons land en zijn ‘Summer of 69’ is al jaren één van de toppers in alle mogelijke hitlijsten aller tijden. Dinsdag 30 september maakt de Canadees een nieuwe afspraak met zijn fans en stelt hij in het Sportpaleis zijn nieuwe album ‘11’ aan u voor. Kaarten kosten 43 en 49 euro, inclusief servicekosten. meer info: http://www.sportpaleis.be/nl/kalender/127

18-03-08

Samen op de foto met Gerry Prins

De foto´s staan in de fotogalerij veel kijkplezier http://fotogalerij.skynetblogs.be/

Samen op de Foto met Gerry Prins van de Prins Jr. Band , jaja goed geraden Gerry is de zoon van Bobby Prins.

http://www.prins-jr-band.be/

samen met Gerry Prins

Prins Jr. Band

Prins Jr Band

En in de Double D Ranch was de Prins Jr. Band aanwezig een genot voor het oor een Band die werkelijk alles kan brengen ,het was subliem,enig ,groots,van de eerste minuut tot de laatste minuut genieten .

Prins Jr. BandThe Ultimate Live Band !

Gerry Prins : Drums, Lead/Backing Vocals.

Peter Van Rompuy : Piano, Hammond Organ, Keyboards & Backing Vocals.

Luc Verherstraeten  : Electric and Acoustic Lead/rythm-guitar & Lead Vocals. 

Luc Engelen : Bass Guitar, Trumpet & Backing Vocals.

http://www.prins-jr-band.be/

Double D Ranch

Double%20D%20Ranch%2016-03-2008%20031

Muziekparadijs was zondag namiddag op bezoek in de Double D Ranch een Country & Westernclub om U tegen te zeggen .

Er zijn sfeerbeelden vastgelegd en die zullen vandaag nog geplaatst worden in de fotogalerij ,zo dat jullie  van heel het gebeuren mee kunnen genieten .

En sfeer was er zeker weten we werden verwend door een Band  maar straks meer daar over ,jullie kunnen al eens een kijkje gaan nemen op de DoubleDRanch zeker doen, een AANRADER ....

http://users.telenet.be/double_d_ranch/

17-03-08

Recensie: The best of André Brasseur

Recensie: The best of André Brasseur
André Brasseur werd geboren op 11 december 1939 in het plaatsje Ham-sur-Sambre en is een vermaarde organist en instrumentalist uit de jaren '60 en '70 van de vorige eeuw. Het zou het gemiddelde antwoord kunnen zijn op een quizvraag in pakweg 'Blokken'. De muziek van Brasseur heeft evenwel een erg hoog... radiogehalte.

Hulu open voor het grote publiek

Hulu open voor het grote publiek
Een van de projecten die de laatste maanden veel aandacht kregen in de internationale IT-media is Hulu, een samenwerking tussen Fox (News Corp) en NBC Universal.

BEJART "L’OISEAU DE FEU" "ELTON-BERG""SUITE DE DANSES" Ballet

                                               news_capitole_bejart

 

BEJART
"L’OISEAU DE FEU"
"ELTON-BERG"
"SUITE DE DANSES"
Ballet

Op 23 november vernamen we het trieste bericht dat Maurice Béjart is overleden. In 2008 stond net dit Béjart Festival gepland, ter ere van deze legendarische choreograaf. Na overleg met Béjart Ballet Lausanne is beslist om dit festival te laten doorgaan. In Capitole Gent brengt het Béjartgezelschap 3 klassiekers opnieuw tot leven:‘L’Oiseau de Feu” is een choreografie die (net als de muziek van Stravinsky) breekt met de klassieke structuren en ritmes.“Elton-Berg” is Béjarts experiment waarbij hij een eerdere choreografie op muziek van de Weense componist Alban Berg, letterlijk overneemt op muziek van Elton John. In “Suite De Danses” trakteert Béjart op enkele legendarische hoogtepunten uit enkele van zijn choreografieën

Lees meer >>>

16-03-08

Mi Amigo en Caroline even 'ouderwets' samen

Mi Amigo en Caroline even 'ouderwets' samen
Tijdens het Paasweekend van 2008 bestaat Radio Caroline alweer 44 jaar. Tijdens dit lange weekend zal dit legendarische station daarom van vrijdag tot en met maandag live uitzenden vanaf het oude zendschip de Ross Revenge.

Nederlanders luisteren steeds meer via internet

Nederlanders luisteren steeds meer via internet
De stijging van de luistertijd in 2007 is hoofdzakelijik een gevolg van het feit dat meer en meer Nederlanders via internet naar de radio luisteren. Dat zegt directeur Georde Bohlander van het Radio Advies Bureau (RAB) in Adformatie.

Giselle LEGENDARISCH BALLET

Russisch meesterwerk van Franse oorsprong

Giselle wordt als een echt romantisch meesterwerk beschouwd. Een jaar na de wereldpremière in Parijs beleefde Giselle in 1842 de première in Sint-Petersburg. De stad die de bakermat is van het klassiek-romantische ballet. Giselle wordt nu uitgevoerd door het gelijknamige gezelschap uit deze stad met stersolisten van het Mariinski of Bolshoj Ballet.

Grote namen

Het ballet stelt de allerhoogste technische en artistieke eisen aan de vertolkster van de titelrol. Deze hoogromantische rol is dan ook het paradepaardje van menige ballerina. De eerste vertolkster was de beroemde ballerina Carlotta Grisi. De choreografie van Giselle is van Jean Coralli, balletmeester van de Franse Opéra. Ook Jules Perrot, Grisi’s geliefde en balletdanser, had daarbij een grote inbreng. Het legendarische duo Petipa/Ivanov maakte later een aantal revisies. Componist Adolphe Adam behaalde met dit ballet zijn grootste succes.

Het verhaal

Giselle is het verhaal van de gelijknamige hoofdpersoon: een onschuldig en verlegen boerenmeisje dat zich het hof laat maken door een boerenzoon, die in werkelijkheid de verraderlijke rokkenjager hertog Albrecht is. Haar liefde voor hem wordt haar fataal, maar over het graf heen vergeeft zij hem. . .

De pers over Giselle

'Een lust voor het oog ..... een voortreffelijke voorstelling'
De Telegraaf

'Zeer romantische versie en in mooie weelderige decors'
Apeldoornse Courant


Lees meer voor Capitole Gent: klik hier

Lees meer voor Stadsschouwburg Antwerpen : klik hier

15-03-08

Stairway To Heaven beste rockklassieker

Stairway To Heaven beste rockklassieker
Stairway to Heaven van Led Zeppelin voert de 3FM Classic Request Top 100 aan. De rockklassieker staat bovenaan de lijst van de honderd nummers die de luisteraars van radiozender 3FM hebben gekozen tot hun favorieten van de vorige eeuw.

Simpsons-parodie op Amerikaanse serie “24”

Simpsons-parodie op Amerikaanse serie “24”
Morgen, zaterdag 15 maart zendt VT4 de Simpsons-aflevering “24 Minutes” uit waarin de Amerikaanse serie '24' wordt geparodieerd. “24 Minutes” stond oorspronkelijk gepland als de vierhonderdste aflevering in de Verenigde Staten, maar uiteindelijk is “You Kent Always Say What You Want” de feestaflevering geworden.