27-03-08

Misschien wilde u ook dit nog weten?

Misschien wilde u ook dit nog weten?
woensdag 26 maart 2008 - 15:00
Ik kan soms zo lekker direct zijn. En zo ongelofelijk je ego boosten! Voldoende om te schitteren als een gevallen ster. Meer moet media niet hebben. Korte lontjes-berichten. Net niet lang genoeg voor een apart artikel, maar wel voldoende interessant om te publiceren. Wij verzamelen ze, u leest ze. Ook dat nog!
Met het nieuwe programma ‘Loes Cabaret’ heeft de Lokale Omroep Echt-Susteren een sluitende programmering. Presentator Stefan Tholen is een groot liefhebber en fervent bezoeker van cabaretvoorstellingen. In zijn programma Loes Cabaret , elke zaterdagmiddag van 12 tot 13 uur, staat één cabertier of cabaretiére centraal.

De Lokale Omroep Tilburg Totaal gaat op korte termijn een kabelkrant uitzenden. Deze televisiekrant zal gevuld worden met nieuws uit de hele gemeente Tilburg. Het plan om ook radio-uitzendingen te maken wordt volgens voorzitter Meeuwsen 'voorlopig op een laag pitje gezet'. "We hebben niet voldoende vrijwilligers om ons daarmee te profileren."

Het radiostation voor Nederlanders en Vlamingen aan de Spaanse Costa Blanca, Hallo Costa Holanda, zal zaterdag 29 maart een rechtstreekse uitzending verzorgen vanaf de open dag bij Debever Pooltechnics & Products in Crevillente. Van 14.00 tot 17.00 uur komen de uitzendingen live hier vandaan.

Ook klein medianieuws groots melden?
Mail me redactie@radiovisie.eu

Commentaren

Tilly ja daar zit wat in , en zeker voor de Nederlanders en Belgen , aan de Costa blanca enz.
de groetjes van gentiel

Gepost door: gentiel | 27-03-08

De commentaren zijn gesloten.