17-02-08

Rockenbach speelt benefiet

Rockenbach speelt benefiet


Dat de heren van Rockenbach het hart op de juiste plaats hebben, weten we al langer. Zo speelden zij onder andere reeds een benefiet voor een Senegalees kindje. Dus toen zij gevraagd werden voor om een benefiet voor een ms-patiente te komen verzorgen, twijfelden zij niet lang.

Zij werden gevraagd om te spelen op het benefiet voor een ms-patiente. De mensen wilden zo geld bijeenbrengen om een fiets te kopen. Zo'n fiets kost al gauw 5.000 Euro. De mensen werden vergast op de mooie duetten tussen Kris Struyven en Peter Evrard , 'Misere' en 'Adeste Fidelis' (de kerstsingle van Rockenbach) en het duet 'Vivo per lei' van Kris Struyven en Alana Dante.

De mensen genoten en zo kregen zij toch wat geld bij mekaar voor het goede doel.

Tekst: Bart Schelkens http://www.rockenbach.be/fotogalerij_4.html

Commentaren

Fijne zondag Tilly en Lucie!
Geniet van het prachtig weertje!
Lieve groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 17-02-08

Nog een fijne zondag en geniet van het zonnetje

Gepost door: Yolanda | 17-02-08

Dag dames :-) Ik wens jullie een fijne zondagavond.
Lieve groetjes :-)

Gepost door: Lady Rosita | 17-02-08

xxx en een heerlijke zondagavond gewenst groetjes arie

Gepost door: arie | 17-02-08

Zijn jullie er terug? Ach Tilly en Lucie enkel eens langskomen al je tijd hebt, iedere dag is ondoenbaar. Ik doe het als tijd heb, en dan lees ik ook wat er staat, en laat nooit zomaar een linkdump nà, want die heb ik ook liever niet dan wel.
Hoop dat je maatje Lucie weer vlug je kan helpen Tilly, gelukkig ben je toch met twee, maar het zal wel een hele klus worden die radio, je gezin, en die blog, dus rustig aan, ik doe er dagelijks een paar, neen is anders gewoon ondoenbaar.
Rockenbach nooit van gehoord dat moet ik eens gaan opzoeken.
Hartelijke groeten, en voor Lucie een spoedig herstel

Gepost door: Greta | 17-02-08

HALLO TILLY EN LUCIE effe dagjes komen zeggen en alleen antwoorden als je echt tijd hebt,ik doe dat ook ni alle dagen want ik heb ook veel werk aan 10 blogjes nu al.Ik doe nu een klein rondje omdat ik nu een beetje tijd heb.Doe rustig aan en we zullen nog wel van jullie horen.Een goeie gezondheid voor jullie beiden en een goed nieuw begin van de week.lieve groetjes van Lizzy.

Gepost door: crazy lizzy | 17-02-08

De commentaren zijn gesloten.