12-02-08

BACKSTREET BOYS

Image

Backstreet’s Back ! Een kreet uit de song "Everybody" die zeker op het programma staat op zondag 4 mei in Vorst Club. De Backstreet Boys zijn immers terug van een klein beetje weggeweest.
Het vijftal is gereduceerd tot een kwartet maar dat mag de pret niet bederven. Bandoudste Kevin Richardson verliet de groep immers in 2006 om zich op een nieuwe carrière in de musicalwereld te storten. De 4 overige boys, Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell en A.J. McLean blijven niet bij de pakken zitten, nemen de draad weer op en duiken de studio in. Het resultaat, "Unbreakable", ligt sinds het najaar in de winkels. Hun frisse pop wordt nog steeds flink gesmaakt.
Het verhaal van de Backstreet Boys start goed 15 jaar geleden. Het uit Florida afkomstige kwintet verovert de wereld met grote hits als "We’ve Got It Goin’On", "I’ll Never Break Your Heart", "Get Down", "Everybody" en "As Long As You Love Me". Ze doen mening meisjeshart sneller slaan en breken verkoopsrecords allerhande. De groep heeft tot nog toe wereldwijd meer dan 75 miljoen albums verkocht.
Vele boysbands zijn een eerder kort leven beschoren. Backstreet Boys bewijzen dat het ook anders kan. Ze zijn belange nog niet uitgezongen en blijven immens populair. Afspraak met de Boys op zondag 4 mei in Brussel!

De commentaren zijn gesloten.