12-01-08

Hoe ga je een irritante hoest te lijf?

Hoe ga je een irritante hoest te lijf?

                                              25ypermanziekenhuis

Nu de ziekenhuizen stampvol liggen met mensen die een luchtweginfectie hebben, is het handig om te weten wanneer je een gevaarlijke hoest hebt en hoe je die best behandelt. De Madammen weten raad!

button

Commentaren

hallo ik ben even komen piepen, en zie dat het hier goed is...groetjes en nog een fijne zaterdagavond, prulleke

Gepost door: prulleke | 12-01-08

Tilly & Lucie Ik kom jullie een goede avond wensen , en ik ga mijn blog veranderen in SHOWBIZZ , en ik ga daar foto's op zetten van 2007 , die van 2008 zet ik op mijn spaces ( want ik hen er nu al meer dan 2000 ) , en ik ga er nog een spaces bijmaken voor humor , en dat zal zo binnen 14 dagen zijn. Maar dan ga ik telken bij iemand anders een reactie op zetten , en dat zullen er maar 5 of 6 zijn , want met die 3 spaces die ik dan zal hebben , zal ik werk genoeg hebben , en ik heb ginder zo een 22 vrienden ( allen vrouwen ) , waar ik ook regelmatig naartoe zal moeten gaan.
de groetjes van gentiel

Gepost door: gentiel | 12-01-08

ziekenhuizen ligen vol met longpatienten... Ik heb er hier ook eeentje thuis die klachten heeft....Op naar de zomer!!!!
groetjes en een fijne zondag

Gepost door: Anita | 12-01-08

Hey Momenteel zit ik in de helft van mijn examenperiode, dus nog 3 te gaan en die zijn allemaal deze week nog, dus aanstaande vrijdag is het afgelopen... :-)
Ik kom jullie daarom nog even snel een aangenaam zondagje toewensen, want vandaag wordt het nog verder hard doorstuderen. Dus maak er nog een mooie dag van vandaag, met veel groetjes, Movieworld.

Gepost door: MovieWorld | 13-01-08

De commentaren zijn gesloten.