07-01-08

Radio 2 lanceert nieuw avondprogramma

Radio 2 lanceert nieuw avondprogramma
De herinvulling van Radio 2 krijgt aanstaande maandag een nieuw vervolg. Nadat Inspecteur Decaluwé en De Madammen eerder hun entree maakten, verwent de familiezender vanaf 7 januari de late luisteraars met ‘De Groote avond’.

Commentaren

Goedemiddag Tilly en Lucie Maak er een aangename maandag van.
Lieve groetjes :-)

Gepost door: Lady Rosita | 07-01-08

Hallo Tilly en Lucie, weer zijn we aan het 'gewone' leven van iedere dag begonnen, ondanks er toch nog in de Kempen een verloren maandag de zaak definitief moest afsluten. Is wel even wennen he nà reeds van in oktober al die kerstdrukte overal op gaan schoot, en nu is plots alle feestgedruis verstomd. Hopelijk gaat deze maand snel voorbij, en lonken weer eindelijk de wat korter wordende avonden.
Hartelijke groeten van Greta

Gepost door: Greta | 07-01-08

goeieavond hoihoi een briefje van arie ik ben net een uurtje thuis en gelukkig was het droog gebleven alleen veel wind.Ik wens jullie een hele fijne avond groetjes van Arie.

Gepost door: Arie | 07-01-08

Tilly en Lucie, Geniet van de avond!
Groetjes van Daisy

Gepost door: Daisy | 07-01-08

Goeie avond Tilly en Lucie Tilly, je hebt het blijkbaar wel heel naar je zin gehad in Nederland en hopelijk heb je er ook wat rust gevonden en ja...Lucie gaat gewoon door met naar iedereen te schrijven...wat een lieverd hé!
Ik wens jullie nog een aangename avond toe!
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 07-01-08

De commentaren zijn gesloten.