07-01-08

fan van Q Music,

Ongezouten en gepeperd (5)
zaterdag 5 januari 2008
Nu ben ik niet de grootste fan van Q Music, zelfs niet nadat ze geliefde Wim Oosterlinck naar zich toe konden halen, maar nu zeg ik toch chapeau!
HET IJSJE HEEFT EEN PRIJSJE

Dat deze radiozender enkel opvalt door zijn ludieke acties, laten we vandaag even opzij, we gaan het over de actie zelf hebben! Vanaf volgende week maandag zal namelijk een ijzige Porsche Carrera mijn geliefde Korenmarkt inpalmen.

In het midden van dit ijzingwekkend doch oogstrelend ijsblok zit de sleutel voor een echte Porsche. Jammer genoeg is het niet de bedoeling dat wie de sleutels het eerst heeft, de wedstrijd wint.

Nee, de wedstrijd bestaat erin te raden hoeveel seconden (!) het ijs erover zal doen om te smelten en de sleutels de tegels van de Korenmarkt raken. Voor één keer kriebelt deze wedstrijd toch mijn zintuigen.

Wààrom luister ik niet naar Q Music? Ze hebben al meer luisteraars dan Donna, ze hebben Wim Oosterlinck én je kan er ongelofelijke prijzen winnen.

We zijn honkvast zeker? Al is dat ook niet helemaal waar. Ik probeer wel degelijk een omnivoor te zijn op vlak van radiozenders, Q Music staat zelfs geprogrammeerd in mijn vijf preselectiezenders op mijn autoradio! Toch krijgt de letterradio enkel de kans door mijn boxen te knallen als ik aan het zappen ben.

Heeft iemand tips om mijn verdraagzaamheid jegens Q te verhogen en mij te laten zwelgen in de winst? Want komaan, het water komt me al in de mond als ik dit plaatje onder ogen krijg.

Of lieve lezers, je kan ook slim zijn door mij juist niet te overtuigen over te stappen naar jullie favoriete zender, want dan is er een kans meer dat iemand ànders al die mooie prijzen wegkaapt voor jullie mooie neuzen. Ik ben benieuwd naar jullie besluit om al dan niet een bijdrage te leveren.

Een super nieuw schrikkeljaar toegewenst!

http://www.radiovisie.eu:80/be

Commentaren

Tilly & Lucie Ik kom jullie een goede avond wensen , en die foto's van Natalia waar Ninne gaan naar kijken was , op 6/01/2008 staan al op mijn blog , ik heb er maar 7 op gezet van de 150 , die ik gisterenavond al had.
de groetjes van gentiel

Gepost door: gentiel | 07-01-08

Hey Ik kan het toch niet laten om mijn blog niet een beetje te updaten, dus ik start min of meer terug met de updates van mijn blog... Vreemd eigenlijk, het lijkt precies wel een verslaving of dergelijke :p Maarjah, nog 5 examens te gaan nu zie...

Ik wens jullie nog een aangenaam avondje en een fijne nieuwe week toe, mvg Movieworld.

Gepost door: MovieWorld | 07-01-08

Dat is mooi die porsche in ijs....nog een fijne avond en lieve groetjes

Gepost door: yolanda | 07-01-08

Mooi gedaan hé. Nog een fijne week gewenst

Groetjes
Linda

Gepost door: Linda | 08-01-08

De commentaren zijn gesloten.