30-11-07

Ozark Henry

 

Ozark Henry

Lotto Arena, zaterdag 26 april om 20.00 uur
Een organisatie van Live Nation Belgium en Golazo

Met intelligente pop, beïnvloed door zowel rock als klassieke muziek en doordrongen van jazz, funk, reggae en new wave, kreeg Piet Goddaer, alias Ozark Henry, het publiek aan zijn voeten. Hemels is de muziek die te horen is op albums als Birthmarks (met de single Sweet Instigator), de soundtrack voor de tv-reeks Sedes & Belli, The Sailor Not The Sea en The Soft Machine. Het eerste Ozark Henry-decennium wordt in stijl afgesloten, eerst met het album Decade, dat eind deze maand verschijnt, later, op zaterdag 26 april, met een uniek, feestelijk optreden in de Lotto Arena. Kaartjes kosten 28, 31, 34 en 39 euro, inclusief servicekosten, en zijn vanaf 26 november verkrijgbaar.

meer info: http://www.sportpaleis.be/nl/kalender/100

 

Commentaren

Dag Dames Ik wens jullie een aangename vrijdag
De zon is echter niet van de partij maar met een beetje goede wil komen we dat allemaal te boven.
Geluk en gezondheid dat moet het zijn

Gepost door: Felixken | 30-11-07

Tilly en Lucie Ik kom je een heel mooie namiddag wensen,en een superweekend.Morgen is het 1december en de mooiste tijd van het jaar begint de tijd rond Kerstmis en Nieuwjaar.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 30-11-07

Goeie middag Tilly en Lucie Hier ben ik nog eens, alhoewel ik platte rust moet nemen door een verschoven wervel, maar ik doe het rustig aan en er zijn er al teveel die vragen wat er met mij aan de hand is.
De pc is ook nog in herstelling geweest en daarom zou ik je willen vragen Lucie of je nog even je mailadres zou willen doorsturen aub!
Stan Van Samang was een verdiende winnaar vorig jaar...dat vond ik toch en tot nu toe heb ik er nog niet veel van gezien omdat ik sterren op het ijs volg, maar dat is volgende woensdag afgelopen en dan kan ik vanaf volgende vrijdag terug kijken naar "steracteur - sterartiest". Maar ik vergeet ook niet om naar de prachtige radioprogramma's van jullie te luisteren.
Een mix van de twee: moet kunnen vind ik!
Ik wens jullie beiden nog een fijne vrijdag en een prachtig weekend toe!
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 30-11-07

Goeie avond Tilly en Lucie, jullie zijn weer in je nopjes zo te lezen, deze blog is één groot feest!
Weet je wat ik zo knap aan jullie blog vind is dat je maanden op voorhand weet wie, waar komt! Zo heb ik tijdig kaarten gehad indertijd voor Andrea Bocelli en iedere keer ik hier langskom moet ik er atlijd aan terugdenken!
He je computer tilt geslagen? Al maar goed dat alles weer o.k is anders had ik echt gewetensprobelemen gehad met mijn heksembezems!
Wens jullie beiden een spetterend weekend vol muziek!
Hartelijk van Greta

Gepost door: Greta | 30-11-07

De commentaren zijn gesloten.