26-11-07

Donna's David stuurt Sinterklaas naar Rihanna

Donna's David stuurt Sinterklaas naar Rihanna
Donna’s ochtendpresentator David Van Ooteghem heeft iets met ‘meet and greets’… Vorige week nog belandde Stephanie Keysers dankzij zo’n Donna-‘meet and greet’ in de hotelbadkamer van Enrique Iglesias.

Commentaren

Goeie avond Lucie, groot was mijn verbazing toen ik dat las over Toon, ben zelf benieuwd wie dat geschreven heeft en het aan Toon heeft toegedicht.
Radio Donna met Stephanie Keysers er opaf sturen, hola in de hotelkamer van Enrique Iglesias, daar sta ik nu niet bepaald voor te springen, geef mij maar de vader!
Dag Lucie heel blij weet je met je informatie over Toon, ja zo leren wij inderdaad nog iets van elkaar, niet met geruzie of ander gedoe, maar elkaar aanvullien dat is het mooiste wat je met bloggen kan doen, elk op zijn/haar manier!
De groeten ook aan Tilly van Greta

Gepost door: Greta | 26-11-07

dag Tilly en Lucie, dank je wel voor de lovende woorden voor mijn postje over de vlieghaven van het Zoute. Het had heel wat voeten in de aarde om die beelden te scannen en skynet was nu ook niet zo meegaand en af en toe sloot hij internet af. Daar stond ik dan weer en mocht ik opnieiw beginnen; Gelukkig sla ik regelmatig op in kladblad zodat ik niet alles verlies.Nu nog gaat alles héél traag en kan ik gewoonweg niet overal geraken.
Ja wat je daar schrijft over de banken :je moet voor alles en nog wat betalen,niks is nog gratis .Maar het ergste is dat ik mijn eigen geld op de proton rekening niet kan gebruiken. Dat is nu de tweede maal. In de bank zeggen ze dat dit komt omdat ik proton niet veel gebruik en dat dit dan overslaat in een "sluimerende rekening!"Verdorie ik doe toch met mijn eigen geld wat ik zelf wil !Blijkbaar niet.Nu mogen ze proton van mij schrappen .Ik zet daar geen geld meer op.(het geld werd wel teruggestort op de rekening,dat zou er nog aan mankeren !)

Gepost door: magda | 26-11-07

*** Tzijn echt schandalen , met die reisjes...
Fijne maandagavond nog
Groetjes

Gepost door: Marc | 26-11-07

De commentaren zijn gesloten.