09-11-07

Varekai

top

Version française
English version

Diep in het bos, op de top van een vulkaan, bestaat een bontgekleurde wereld met onbegrensde mogelijkheden; de wereld die Varekai heet.

Het verhaal begint als een eenzame jongen uit de lucht komt vallen en in die wereld terecht komt. In een magisch bos bewoond door wonderlijke wezens beleeft hij een bijzonder avontuur. Op deze dag, waar de tijd zijn grens bereikt en op deze plek van echte en onvervalste mogelijkheden, begint een herontdekking van het leven.

Het woord Varekai betekent "waar dan ook" in Romani, de taal van de Roma; de  . Deze productie, die geschreven en geregisseerd is door Dominic Champagne, is een eerbetoon aan de nomadische ziel, aan de geest en kunst van de circustraditie en aan degenen die met oneindige bezieling het pad volgen dat naar Varekai leidt.

http://www.cirquedusoleil.com/

Commentaren

Ik kom julle alvast een leuk weekend wensen.

Gepost door: Annick | 09-11-07

Goeie middag Tilly en Lucie Tilly, ik kan me voorstellen dat je een pracht van een avond hebt gehad...ik heb al zoveel lovends gehoord van cirque du soleil en ook al woon ik in Antwerpen, toch zal het me(met spijt in het hart) niet lukken om er naar toe te gaan.
En het is al lang een wensdroom van mij om dit eens te mogen bewonderen!
Ik wens jullie nog een aangename vrijdag toe dames en een prachtig weekend!
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 09-11-07

De commentaren zijn gesloten.