08-11-07

Waar ben ik ?

Waar ben ik naar hier ...liefs Tilly

top

Bonjour Voorspoels,

Afgelopen donderdagavond bereidde de cast en crew van Varekai zich koortsachtig voor op een met sterren bezaaide première! Verschillende bekende Vlamingen waaronder Marcel Vanthilt, Dirk Tielemans, Tine Vandenbrande waren aanwezig. Ook de pers was in de buurt om de hoogtepunten van de avond vast te leggen… Aan het einde van de laatste act, beloonde de menigte van opgetogen toeschouwers de artiesten met een staande ovatie. Een geweldige afsluiting van Varekai’s eerste show in Europa!

Ons bezoek kreeg zo een geweldige start en we kunnen nauwelijks wachten om de fantastische stad Antwerpen te ontdekken. Nogmaals bedankt voor het mede mogelijk maken van zo’n succesvolle première… Als dank voor jullie enthousiasme voor Varekai, hebben we extra matineevoorstellingen geprogrammeerd.

Als u nog geen kaarten gekocht heeft voor de show, dan nodigen we u van harte uit dit te doen voordat het te laat is. Tot en met 16 december zijn we in Antwerpen!

Au revoir,Anne-Josée
Cirque Club Ringmaster
Cirque du Soleil

Commentaren

Hallo Tilly en Lucie Veel plezier in Cirque du Soleil. Bij Veerle is het nu goed.
Lieve groeten van ons.

Gepost door: Mike | 08-11-07

Goedeavond Tilly & Lucie Veel plezier in Cirque du Soleil
Nog een fijne avond verder
Groetjes Rita

Gepost door: Rita | 08-11-07

Cirque du soleil Wauw ik hoop dat jullie foto,s maken en er een paar op jullie blog zetten mijn verkoudheid gaat aardig!!een fijne avond en groetjes van arie.

Gepost door: arie | 08-11-07

Dag vrienden Ik denk dat de juiste benaming voor suikerbrood groenlof is. Men kan het niet vinden in de handel, toch is het lekker. Men kan het stoven of rauw eten. Dan moet men het heel fijn snijden en een sausje op maken zoals op sla.Ik zal eens trachten een foto van te nemen.

Gepost door: Felixken | 08-11-07

Dag lieve Tilly en lieve Lucie Het is fijn terug op deze vertrouwde blog te komen. Geniet van het spektakel van Cirque du Soleil ! Lieve groeten,

Gepost door: Joke | 08-11-07

:-) geniet er van Tilly
fijne avond nog verder Lucie !
groetjes

Gepost door: Borriquito | 08-11-07

665 001 er toch net voorbij zeker, jammer hé :-)
groetjes

Gepost door: Borriquito | 08-11-07

Geniet ervan hoor! Het zal wel prachtig zijn!
En voor straks welterusten hè!
Lieve groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 08-11-07

Hey Nog een aangename donderdagavond toegewenst, mvg Movieworld.

Gepost door: MovieWorld | 08-11-07

De commentaren zijn gesloten.